JÓSVONAL ROYAL
CSODÁS NAPOT!

   Üdvözöllek

Kedves Látogató!

*     *

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkany.gportal.hu

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET *

*     *

     
JÓSLÁS*SORSELEMZÉS
     
HIRDESS, BÖNGÉSSZ!
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
FÉNYADÓ BLOG
Friss bejegyzések
2018.07.04. 12:24
2018.06.22. 09:45
2018.06.21. 12:46
2018.06.13. 14:15
2018.05.23. 21:57
2017.10.30. 18:32
2017.10.27. 12:14
2017.06.25. 15:16
2017.06.01. 23:01
2017.02.22. 12:13
2016.09.04. 13:02
2016.03.06. 13:25
2016.01.08. 11:01
2015.02.27. 19:36
2015.01.29. 22:29
2015.01.29. 22:20
2015.01.29. 22:04
2015.01.29. 20:54
2015.01.29. 20:17
2015.01.28. 23:23
Friss hozzászólások
     

Napi idézet...

 

Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés

 


ROYAL JÓSDA  A FACEBOOK-on:

 www.facebook.hu/royaljosda


 

Világvége jóslat?

Mi az igazság?


 VEZETETT MEDITÁCIÓ

TÖLTEKEZÉS A FÉNNYEL, hogy ragyogj, mint az angyalok

TALÁLKOZÁS ÖNMAGADDAL, hogy valóban az légy, aki vagy

 

     
MÉG TÖBB TANÁCSADÓ
     
HÍRES JÓSOK, JÓSLATOK
     
TITKOK ÉRDEKESSÉGEK
     
SZERELEMRŐL MINDEN
     
JÓSOLJ MAGADNAK!
     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
***

     
*********


TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Képre kattintva betekintő és leírás!

     
****

     
LINKAJÁNLÓ
     
Statisztika
Indulás: 2011-04-29
     

Ezoterikus könyvek A-Kr

INGYEN LETÖLTHETŐ!

 

2012 - A Föld felemelkedése az ötödik dimenzióba Konfuciusz és Kuthumi mester egyszerű és érthető szavakkal, új nézőpontból mutatja be az időt, az idő gyorsulását, a Föld és a duális univerzum keletkezését, a lélek érési folyamatát, a duállelkek és szellemi családok kialakulását és újra egymásra találását.

A boszorkányok titkos tana (kelta) A mágia az az erő, ami összekapcsolja a lelki energiát az akaraterővel, hogy természetfeletti hatást érjen el, s hogy változásokat eredményezzen. Fokozza a bennünk lévő isteni áramlását, és ugyanúgy alaklmazható építő, mint negatív célokra.

BOSZORKÁNYKÉPZŐ

Allan Pease - Alan Garner - Szó-beszéd Hogyan használjuk helyesen a nyelvet? Hogyan értsük helyesen partnereink beszédét? Hogyan hallgassunk másokat, hogy népszerűek és sikeresek legyünk? Hogyan mondjunk őszinte bókokat és hogyan alakítsunk ki beszédünk segítségével hiteles képet magunkról? A könyv választ ad a fenti kérdésekre és megtanít a beszéd hatékony használatára.

Allan Pease - Barbara Pease - A testbeszéd enciklopédiája Mondanivalónkat a beszéden kívül gesztusaink, arcjátékunk, testtartásunk - összefoglalóan a testbeszédünk - közvetíti, erősíti meg vagy cáfolja. Aki ennek tudatában van, az sokkal hatékonyabban kommunikál. Ha érti és érzékeli ezeket a sokatmondó jeleket, lényegesen többet tudhat meg a másik szándékáról, mint ha csupán a szavaira hagyatkozna.

Allan Pease: Testbeszéd Minden mozdulatunk közlés. Ha e testbeszédet megtanuljuk helyesen értelmezni és használni, jobban megértjük embertársainkat és jobban megértethetjük önmagunkat.

A maják 7 titkos jóslata Sajnos kevesen ismerik a maya papok által a kövekbe vésett próféciákat. Egy ciklusnak a végét mesélik el, mely csak a maya kultúrában maradt fenn ősi, hiteles alakjában a Csillagrendszeri (Galaktikai) Ismeretek alapján.

André Hammon - Egészségügyi asztrológia Horoszkópunk elemzése során felismerhetjük, hogy a bolygók jegy- és házhelyzete, valamint fényszögeik milyen jellegű betegségekre hajlamosítanak, milyen testrészeink sérülékenyek, és milyen lelki problémák érintenek bennünket legmélyebben. Így lehetőségünk nyílik életmódunk és táplálkozásunk megváltoztatása révén megelőzni a betegségek kialakulását.

Antalné Tankó Mária: Gyimesi írott tojások Termékenység varázsló szakrális minták gyűjteménye.

Anthony de Mello - A csend szava Egy anekdota szerint Anthony de Mello jezsuita atya, ahogy illik, halála után Szent Péternél jelentkezett a mennyország kapujánál. Az apostol azonban kételkedve csóválta a fejét, nem volt benne biztos, hogy beengedheti-e a szimpatikus, de nem éppen hagyományosan gondolkodó embert. Erre de Mello, szokásához híven, elmesélt neki egy viccet. Péter óriási nevetésben tört ki, mire Szent Pál is kijött. Újabb vicc, még nagyobb nevetés. Rövid időn belül az egész mennyei udvar, Xavéri Szent Ferenc, Szent Ignác, Szent József és a Szűzanya is szívből kacagva vették körül az új jövevényt a kapu előtt. A fergeteges nevetésnél csak Isten hangja volt erősebb; a mennyei Atya - aki maga is szereti a humort, különben miért teremtette volna az embert?

Antoine de Courtin: Az idő jól eltöltésének módja

Fordította: Mikes Kelemen, XVII. sz. Ha a testi nyavalyák iránt azt igazán tartják, hogy aki a nyavalyát nem üsméri, azt meg sem gyógyíthatja, a lelki nyavalyák felől is hasonlót lehet mondani; mivel a’bizonyos, hogy sokan vannak olyan jó természetűek, akik el nem mulatnák az Istent azon kérni, hogy meggyógyítsa gyengeségekből, hogyha megüsmernék a veszedelmet, amelyben vetik őket.

Aranyi Lászlóné Gyógyító színek A fény gyógyító erejét általában ismerjük, a színekét már kevésbé. Jóllehet a színek a "fény", a "napsugár" gyermekei. Ahol hiányoznak a színek, ott a magány, sivárság és az élettől való félelem uralkodik. Ahol színes a környezet, ott a fejlődés, élet, erő és öröm lakik

Aryana Havan: Inuaki, a bennem élő reptilián Egy földönkívüli lény vallomásai. Megrázó vallomások a Föld múltjáról, jelenéről és jövőjéről

Babulka Péter: Gyógynövény használat az Európán kivüli népek hagyományos orvoslásában

Bajzáthné Katona Henriett: Boszorkányok pedig vannak Besenyszög község hiedelemvilága.

BOSZORKÁNYKÉPZŐ Barbara Berckhan - Verbális Önvédelem A szóbeli támadás ugyanúgy sérüléseket okozhat,mint az arculcsapás.Sokan ilyenkor szóhoz sem jutnak a megdöbbenéstől,és csak később gondolják végig mit kellett volna mondaniuk. De vannak olyanok is,akik keményen megtorolják a támadást.Ez azonban ördögi körhöz vezet,hiszen a bántó megjegyzések könnyen fizikai konfliktussá alakulhatnak.Barbara Berckhan 12 stratégiát mutat be könyvében,amelyek segítségével a hétköznapi helyzetekben a fentieknél intelligensebben reagálhatunk.

Barbara és Allan Pease: Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi , hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részlete? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinek olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Az elsöprő sikerű Testbeszéd írója és társszerzője – egyben felesége – három évtized keresik a választ, vajon miért van az, hogy a nemek közti szakadék, félreértés, konfliktus a huszonegyedik században ugyanúgy hozzátartozik az emberi élethez, mint Ádám és Éva ősviszálya idején. Tapasztalataik, kutatásaik, felméréseik józan eszük és humoruk segítségével igyekeznek válaszolni az örök kérdésre: miért is van annyi bajunk egymással?

Barbara Hand Clow: Maja kód - Feladataink 2012-ig a gyorsuló időspirálban Sokak szerint a Maja kód egész egyszerűen a ma létező legjobb forrás a 2012-es témában. Nem csak azt tárja elénk, hogy mi történik majd abban az évben, hanem azt is, hogy mi történt, történik addig: • Hogyan gyorsul fel 2012-ig az idő, és hogyan változik a tudatosság? • Mi a maja naptár értelme és üzenete? • Melyek a Föld és a Tejútrendszer evolúciós adatbankjai szerinti fontosabb periódusok? Egy olyan optimista elméletet vázol fel, amely a 2012-es év jelentőségét nem világvége-katasztrófában, hanem az isteni terv beteljesítésének, a boldog megvilágosodásnak, az egység elérésének lehetőségében látja.

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

Benedek István: Varázslás és orvoslás az azték, maya és inka birodalomban Az orvos a kezelést egy tüsszentőpor (zozoyatic, Liliiflore) beadásával kezdi, amelyből túlságosan nagy adag orrvérzést okoz; ez egyébként erős fejfájáson is segít. Ha biztos diagnózist nem sikerült felállítani, Eupatorium (quauxoxouiqui) bódító magvát itatja vízben a pácienssel: narkotikus és nyilván hipnotikus állapotban is a beteg felfedi bajának jellegét. Vagy az orvos önmagát juttatja transzba Ipomoea sidaeifolia magjával és szuggesztíven, majd felállítja a diagnózist.

Benedek István: 160 tibeti gyógynövény Bert Hellinger: Maradandó boldogság A „Maradandó boldogság” című könyvben Bert Hellinger – a családfelállítás jól bevált módszerének alapján – rávilágít a családi problémák valódi okaira és áttekinti, hogy a problémák megoldása miképpen segíti elő a – partnerünkhöz, szüleinkhez, illetve gyermekeinkhez füződö – kapcsolataink sikerét.

Bert Hellinger:Felismerni ami van A beszélgetések Bert Hellingerrel gondolatok és érzések szövevényéből állnak. Provokál, elszédít, felkavar és felingerel. Ez a keverék remek szellemi táplálék, és arra készteti az ember gondolatait, hogy túlhaladjanak azon a ponton is, ahol már legszívesebben elégedetten megállnának. És utána már más szemmel látjuk a világot.

Biblia, Károli Gáspár fordítása, Kiadás éve: 1852 Károli Gáspár (1529 körül - 1591) gönci református prédikátor. Ő fordította le először magyar nyelvre a teljes Bibliát 1590-ben, s ezzel megvalósította a reformáció haladó követelését, a nemzeti nyelvű bibliafordítást. Művét - megjelenése helyéről - "vizsolyi bibliaként" emlegetik. A Vizsolyi Bibliát eredetileg mintegy 800 példányban nyomtatták ki. Veretes nyelvezete alapvetően meghatározta a magyar irodalmi és köznyelvet, költőink, íróink szóhasználatát, stílusát. Eme bibliafordítás oly teljesértékű, hogy mai betűátiratban mindmáig közkézen forog.

Bob Proctor - Gazdagnak születtél Minden emberi lény gazdagnak született, csak a legtöbben ideiglenesen éppen pénzszűkében vannak. Mindenkiben megvan a képesség, hogy valóra váltsa álmait. Most rajtad a sor! Ez a könyv életed Aladdin-lámpása lehet; 25 év gyakorlati tapasztalatait találod benne. Olyan emberek is hatalmas vagyonra tettek szert általa, akik alig-alig tudták biztosítani alapvető szükségleteiket.

Bob Proctor - Nem a pénz boldogít - Avagy hogyan gondolkoznak az igazi milliomosok? Megtanít, hogyan érd el elméd segítségével, hogy a gazdagság hozzád áramoljon. Bob Proctor stratégiát ajánl a negatív gondolkodásmód legyőzésére és a tartós vagyon felhalmozására. Olyan szemléletet ismertet meg, ahol a fejlődést a profitszerzés helyett a szenvedély vezérli.

Boldizsár Dénes: A székelyudvarhelyi és székelyföldi ősi szokásos vallásos határkerülés eredete, rövid története és imakönyve

Bölcsességek, tanítások: Őskor és Kelet ~ Hamvas Béla gyűjtése * Görögség és Róma * Középkor * Reneszánsz és Felvilágosodás Moralisták * Romantika és Klasszicizmus * XX. század

Braco: A csend mögötti erő Él Horvátországban egy ember, akit csak Bracoként (ejtsd: Brácó) ismer a világ - valódi nevét kevesen tudják. Székhelyére, Zágrábba, vagy a külföldi találkozókra ezrével érkeznek a gyógyulni vágyó emberek: autókkal, buszokkal - sokszor távoli országokból, több száz kilométert utazva. Eddig 200 órányi filmanyag gyűlt össze azoknak a beszámolóiból, akik Braco segítségével súlyos testi betegségből gyógyultak meg, lelki problémákból, nehéz élethelyzetekből lábaltak ki. Számos esetet ezek közül konzervatív orvosok és tudósok is dokumentáltak. Braco mégsem nevezi magát gyógyítónak. Azt mondja, a szeretet energiáját közvetíti. Teszi ezt úgy, hogy kiáll egy csoport ember elé, percekig nézi őket anélkül, hogy bárkihez hozzáérne vagy - szólna. Adottságát alázattal kezeli, tevékenységét nem reklámozza, kerül minden külsőséget, interjút sohasem adott.

Buddha beszédei A boldogságon és a szenvedésen túllépve, az egykori vidámság és bánat megsemmisítése után elértem a szenvedés nélküli, boldogság nélküli, egykedvű és tiszta emlékezést; a negyedik révület állapotába jutottam. És az így keletkező boldogság érzése nem kötötte meg gondolkozásomat.

Burány Béla: A juhászok így élnek, úgy élnek I. rész II. rész Népi bölcsesség, tudás, humor, dalok és versek a juhászok hagyományaiban.

C.W.Leadbeater: Élet a halál után Az első gondolat, ami a fenti cím elolvasása után általában az ember eszébe ötlik: Tudható-e egyáltalán valami biztos a halál utáni életről? Válasz: Igen, tudható!

C.W.Leadbeater: Az álmokról Minden az álmokról.

Carlos Castaneda: Másik világ kapujában Az indián varázsló beavat a tisztánlátás rejtelmeibe.

Carlos Castaneda: Don Juan tanításai ~ A tudás megszerzésének jaki módjai Carlos Castaneda olyan világba vezet el bennünket don Juan irányításával - a világmindenség nappali fénye és sötétsége közötti hasadékon keresztül -, mely nemcsak hogy különbözik a mi világunktól, de a valóságnak egy teljesen más rendjét képviseli. Hogy ezt elérje, igénybe vette a mescalito, a yerba del diablo és a humito - meszkál (peyote), csattanó maszlag és gombák - segítségét.

Carlos Castaneda: Belülről izzó tűz Valahányszor az emelkedett tudomás állapotába léptem, elámultam, hogy micsoda különbség van a két oldalam között. Mindig úgy éreztem magam, mintha fátylat vettek volna le a szememről – mintha korábban félvak lettem volna, s most végre látnék. Semmihez nem hasonlítható szabadságérzés, felszabadult öröm ragadott magával. Ezt a felszabadultságot és tiszta derűt mégis mindig valami rettenetes szomorúság és vágyakozás kísérte.

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

Carlos Castaneda: Ixtláni utazás ~ Don Juan újabb tanításai Különös lélek Don Juan, a tolték varázsló. Azok közé a higgadt, ambícióktól mentes öregek közé tartozik, akik örömüket abból merítik, hogy teret teremtenek ifjú tanítványaik lelki önmegvalósításához. Mert más a mestert utánozni, és más hozzáállását, példáját elsajátítva, markáns egyéniségként, saját életünkben sikeressé válni.

Carolyn Deal: Gazdagság - agykontroll - könyv Hogyan induljunk el tudatosan a gazdagság útján? Erre ad választ Carolyn Deal új könyvében.

Cheiro - A számok titkai - Numerológia E kötet mélyreható ismeretekkel és útmutatással szolgál a numerológiai tanácsadásról, amely elsősorban azok érdeklődésére tarthat számot, akik az élet mélyebb és bonyolultabb értelmének megismerésére törekszenek.

A csodálatos prána gyógyítás A pránagyógyítás során segítünk helyreállítani a szervezet energiarendszerét, azért, hogy az meg tudja gyógyítani magát.

Chögyam Trungpa - A szabadság mítosza Bemutatja a buddhista pszichológiát és Tibet meditációs gyakorlatait. A könyv Csögyam Trungpa egyik versével kezdődik, amely a szellemi ösvény szintjeit ábrázolja, a végén pedig egy Trungpa által lefordított klasszikus szöveget olvashatunk.

Coué: Elméd gyógyító hatalma E könyv írójától, Couétól sokat tanult José Silva, az agykontroll kidolgozója és Schultz professzor, az autogén tréning atyja is. Coué: Elméd gyógyító hatalma c. könyve tehát alapvető forrás. A pozitív gondolkodás tudományának és a lélek erejével való gyógyításnak a kiindulópontja.

Csakra tiszítás - Homeopátia - Színgyógymód - 3 könyv egy csomagban! Az energia egyenletesen áramlik, mi pedig harmóniát és boldogságot tapasztalunk. A színek kiválasztásával mi magunk állítjuk helyre a kibillent egyensúlyt, hiszen mi tudjuk legjobban, mire van szükségünk. Így végre megteremthetjük testünk, lelkünk, szellemünk harmóniáját. 3. A jegyzet tartalmazza kb. 50 homeopátiás szer leírását betegségcsoportok szerint, homeopátiás szerek szedésének szabályai.

Csízió 1986. vagyis a csillagászati tudománynak rövid és értelmes leírása. A csillagok, üstökösök és égi jelek különféle természetéről; az emberi nem négyféle véralkatáról, természetéről és tulajdonságáról és arról, hogy mindenik hónapban micsoda rendet tartson az ember ételben, italban, alvásban, fürdésben, tisztulásban és érvágásban.

Csögyam Trungpa: Cselekvő meditáció A szerző sorra veszi a tevékeny meditációhoz társuló hatféle cselekvésformát - a nagylelkűséget, a fegyelmet, a türelmet, az energiát, a világosságot és a bölcsességet -, valamint megmutatja, miként érhető el egyszerű, közvetlen tapasztalás útján, megszabadulva az én béklyójától a bölcsesség, azaz a világos helyzetfelismerés és helyzetkezelés képessége.

Dan Millman: A békés harcos útja - Az önismeret és a megvilágosodás felé A történet alapja Dan Millman, a világbajnok atléta igaz története, aki bejárta a test és a lélek, a szerelem és a rettegés, a világosság és a sötétség, a nevetés és a csoda birodalmait. Dan egy Szokratész nevű öreg tanítómester, a békés harcos vezetésével, és egy rejtélyes, vidám lány hatására a végső szembesülés felé halad, amely felemeli, vagy tönkreteszi őt.

David Cohen : Szexbeszéd Mit nem adnánk érte, ha tudhatnánk, mit gondol, érez, akar az első találkozás vagy az első szeretkezés után? David Cohen könyve arra tanít, hogy ezek az örök titkok nem teljesen megfejthetetlenek. Bárki kibetűzheti a másik fél tagjainak egyszerűbb-összetettebb jelzéseit: az arcizmok és szemrebbenések, az ujjak és térdek hang nélkül is beszélnek, árulkodnak, fecsegnek!

David Frawley & Vasant Lad - Gyógynövény jóga Első ízben jelenik meg az Ayurvéda ősi rendszerén alapuló részletes gyógynövényismertetés és osztályozás. A könyvben szereplő több mint 250 gyógynövényből 88 rendelkezik részletes leírással.

Deepak Chopra - A harmadik Jézus Vajon miért van az, hogy olyan nehéz a krisztusi tanítások szerint élni? Tényleg ezt akarta Jézus? Ki ö valójában? A harmadik Jézus lapjain olyan választ kapunk a kérdésekre, amely nagy kihívást jelent jelenlegi hitrendszereink számára, és új megvilágításba helyezi Jézus tanításait. Chopra szerint ugyanis nem egy Jézus létezik, hanem három.

Deepak Chopra: A boldogság, mint erőforrás Amikor megérted valódi természetedet, kezdesz a maradandó boldogság forrásából élni, amely nem valamely konkrét okból fakad, hanem valódi belső öröm. Eltölti életedet a hatalom, a szabadság és a kegyelem.

Deepak Chopra: Tökéletes egészség Kvantumgyógyászat, pancsakarma, transzcendentális meditáció, pulzusdiagnosztika, boldogságtechnika, zene- és aromaterápia mind-mind részét képezik a lehetséges gyógymódoknak. Ezen módszerek leírásában mindenki megtalálhatja azt, ami érdekes, hihető, megvalósítható, és a legmegfelelőbb.

Dhammapada: A törvény útja ~ Buddha tanításai Ami ma vagy, tegnapi gondolataidból ered, és amit most gondolsz, holnapi életedet formálja. Életünk az elménk teremtménye. Ha az ember tisztátalan elmével szól vagy cselekszik, a szenvedés úgy követi, mint a kocsiba fogott igásállatot a kerék.

Diószegi Vilmos: Sámánizmus Mert csak lelkiismeretes, pontos, szakszerű kutatás kellett hozzá, hogy kiderüljön: nem papok voltak ezek az egykori táltosok, hanem sámánok, olyanok, amilyenek még harminc-negyven évvel ezelőtt is nagy számban tevékenykedtek Ázsia s még közelebbről Szibéria füves pusztáinak úgyszólván valamennyi nomád vagy félnomád állattenyésztő népénél.

Diószegi Vilmos: Sámánok nyomában Szibéria földjén Milyen lehetett a "pogány" magyarok vallása, milyen a gondolkodásukat, szemléletüket, életüket jócskán meghatározó hitvilág, amelyről "kő, írás nem beszél"? Ez a kérdés már gyermekkorom óta izgat.

Doreen Virtue - Gyógyítás tündérekkel Az írónő megosztja velünk, mire tanították a delfinek, a sellők és az elementálok birodalmának varázslatos teremtményei… és megtapasztalhatjuk, hogyan segítenek bevonzani és megteremteni a saját csodáinkat, és meggyógyítani az egész életünket.

TÜNDÉRKÉPZŐ

Doreen Virtue: Angyali útmutatás Olyan spirituális alapelvekről lesz szó, melyek segítségünkre lehetnek mindennapi életünkben.A könyvben olvasható történetek egytől egyig igazak.

Dr. Doreen Virtue: Angyal terápia Az előző életekbe visszavezető regressziók és a spontán emlékezés révén sokan emlékeznek Atlantiszra, a magasan fejlett civilizációra - amelyben a világítást és a gyógyítást egyaránt a fókuszált és kristályokkal felerősített gondolati energiákkal végezték. Az atlantiszi gyógyítók a természet energiáinak segítségével, pozitív elvárásaikkal, valamint az angyalokkal és más isteni lényekkel való együttműködésük révén érték el csodálatos eredményeiket.

Dr. Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyítás -Párbeszéd, gyógyítás és élet az Angyalokkal Szelíd, harmonikus, intelligens és hihetetlenül hatékony az a mód, ahogy körülvesznek, oltal¬mazón, idézhetően az egyre inkább és egyre több alkalommal finom lényüket megnyilvánító Angyalok. A velük való tudatos kapcsolat új távlatokat, mélyebb belátást hozhat a szeretet fő áramából kiszakadt, gyógyulni vágyó embernek.

Dr. Doreen Virtue: Csakra tisztítás - Spirituális képességeink felélesztése a gyógyítás és tudás érdekében Az energia egyenletesen áramlik, mi pedig harmóniát és boldogságot tapasztalunk. Ebben segít az izgalmas utazásra invitáló kötet.

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

Dr. Doreen Virtue: Istennők és Angyalok - Belépés egy gyógyító erejű világba A kötet könnyen alkalmazható, gyakorlati útmutatója tanácsot ad, hogy bizonyos helyzetekben melyik istennőhöz, angyalhoz forduljunk segítségért, és serkenti a velünk született ezoterikus tehetségünk kibontakozását.

Dömötör Tekla: Magyar népszokások Népszokás vagy mágia egy és ugyanaz. Szakrális ünnepeink mindegyíket teremtő és varázsló rítus, legyen szó szerelemeről, termékenységről, gazdagságról, egészségről, betegségről.

Dr.Doreen Virtue - Arkangyal jóskártya 45 db magyarázattal ellátott kártyát tartalmaz. Ha a 9 oldalt kinyomtatjátok fényképpapírra (erre a legjobb) vagy egyéb papírra, ki tudjátok vágni a kártyákat.

Dr. Eric Pearl - Kapcsolatteremtő gyógyítás Egy átmenet kellős közepén vagyunk, s ennek főszereplője az újfajta energiaminőség, amelyet Pearl újrakapcsolódási energiának nevez. Olyan módszereket fed fel előttünk, amelyek felhasználásával mi magunk is megtanulhatjuk uralni ezeket az új gyógyító információkat, energiákat.

Dr. F. Batmanghelidj : A tested vízért kiált E könyv a teljesség igényével, tudományos alapokon tárja elénk a társadalom egészségügyi problémáinak megoldását, ismertetve az emberi test egyszerre holisztikus és tapasztalati élettanát. Választ ad arra a kérdésre, melynek kimondását még meg sem mertük kísérelni, hogy miért nem gyógyítják a gyógyszerek a betegségeket!

Dr. George G. Ritchie: Visszatérés a holnapból Dr. George Ritchie (több mint harminc éve gyakorló orvos Virginiában, alapítója és elnöke a Universal Corporation-nek) mint Dr. Moody barátja, lelkes kutatója és megfigyelője a halálközeli eseményeknek.A saját klinikai halála közben tapasztaltakat foglalja össze. Tulajdonképpen ez az esemény indította arra, hogy orvos - mások baján segítő ember legyen.

Dr. Joel D. Wallach: Halott orvosok nem hazudnak Dr. Wallach egy igen népszerű orvos Amerikában, akit 1991-ben Nobel-díjra jelöltek. (Egy moszkvai előadás szövege lett felvéve, a fordító megőrizte az előadó sajátos szóhasználatát.) Dr. Ralph Bircher: Szigorúan bizalmas A modern orvostudomány tüneti kezelést folytat a betegségek gyógyításakor, amikor is va

lódi okokat nem találva a tüneteket kiáltja ki okoknak és ezeket kezeli. A betegségek tüneteit ezáltal tudja ugyan csökkenteni, de a betegséget magát meggyógyítani nem tudja, hiszen ha az okokat nem szüntetjük meg, a betegség is marad.

Dr.Masaru Emoto: A víz rejtett bölcsessége Tudósok felfedezték, hogy a víz minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül. Ez pedig azt jelenti, hogy az általa tárolt információkat képes más rendszerekre - például az emberi szervezetre is - átvinni. Ezért olyan alapvető fontosságú, hogy milyen vizet iszunk: nemcsak lehetőleg káros anyagoktól mentesnek és ásványi anyagokban szegénynek kell lennie, hanem energetikailag pozitív rezgésűnek is, hiszen ezt a rezgést adja tovább nekünk.

Drunvalo Melchizedek - A fény kígyója 2012 után Drunvalo útja, mely a Föld Kundalinijének mozgását követi, egyesíti magában Don Juan tanításait, A Gyűrűk Ura mágikus világát és Indiana Jones kalandjait.

Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titkai A Mer-Ka-Ba aktiválása, (az emberi fénytest kb. tizenhét méter átmérőjű energiamezeje) egy magasabb tudatsík, vagy szellemi dimenzióbeli világ kapujának kulcsa.

Eckart Warnecke: Feng shui a párkapcsolatban és a szerelemben E könyv segítségével gyarapíthatjuk ismereteinket a Feng Shui párkapcsolatokra gyakorolt hatásairól. Alkalmazásával örömteli szerelmi és partnerkapcsolat valósulhat meg, ami az álmok álma. Eckhart Tolle -Új föld - ráébredni életed céljára Nélkülözhetetlen könyv a spiritualitás iránt érdeklődőknek, az életet igazán mélyen megérteni kívánóknak, és mindazoknak, akik már torkig vannak a kínlódással.

Eckhart Tolle: A most hatalma kártya A lapokon olvasható szövegek elősegítik a napi meditációt, témáik egytől-egyig a jelen pillanatra nyíló kapuk. Akik rendszeresen használják a kártyát, azt állítják, egészen megváltoztatja az embert.

Eckhart Tolle: Milton titka Eckhart Tolle spirituális tanító első mesekönyve! Kisiskolás gyerekeknek kulcsfontosságú útravalót ad a mesekönyv, de furcsa módon még felnőttek számára is beszédes.

Emoto Masaru - A víz igaz hatalma A könyvben több olyan eset leírásával is találkozhatunk, amely bemutatja, hogy a módszer hogyan segített súlyos betegségben szenvedő embereken, és milyen szerepet játszanak az érzelmek a gyógyulásban, egészségünk és ellenálló képességünk megőrzésében.

Erdélyi Zsuzsanna: Hegyet hágék, lőtöt lépék ~ archaikus népi imádságok Nem kö' ehhö' semmi! Ezt csak így. Így tanútam... rámontam az öntőimát... amit én mögtanútam a mamámtú, osztán háromszor rátöszöm az Atyának és Fiúnak és Szentlélök(nek)... háromszor, vagy öccör, vagy héccör... ennyiször kö' mondani, ha valakire rámongyák... vagy háromszor mondom rája, vagy pedig öccör, vagy héccör. Aztán akkor én többet nem mondom rája. De nem köll semmi, mint a jó Istennek a segíccsége.

NÉPI ORVOSLÁS TANKÖR

Erika J. Chopich - Margaret Paul - A gyógyító gyermeki én - Út a lelki egyensúly felé Az öngyógyításnak ezt a praktikus és igen hatásos kalauzát különösen ajánlom azoknak, akik válsághelyzetben vannak, avagy úgy érzik, hogy lelki fejlődésük, életútjuk fontos határkőhöz érkezett." Harold H. Bloomfield, családterapeuta „Igazi, praktikus útmutató a benső gyermek gyógyításához.

Esther és Jerry Hicks - Kérd és megadatik! Születésedtől megillet a jog, hogy életed megteljen minden széppel és jóval. Ez a könyv megmutatja, hogyan érheted el mindezt. Néhány tanácsa arról szól, miként használd az energiádat és az érzelmeidet, más fejezetei pedig speciális területekről beszélnek: pénzügyi előremozdulásról, az egészség visszaszerzéséről, meditációról, a zűrzavarok megszüntetéséről.

Esther és Jerry Hicks - Kérd és megadatik! 2. rész Az "azt kapod, amire gondolsz" - tételt a szerzők úgy fogalmazták át, hogy "azt kapod, amit érzel azzal kapcsolatban, amire gondolsz". Nem a célok kitűzését vagy a végeredményre összpontosítást tartják lényegesnek, sokkal inkább az energiád egyensúlyára fordított tudatos figyelmet.

Esther Hicks, Jerry Hicks : Új életet kezdhetsz Ha tudni akarod, hogy: hogyan működik a világ, miért voltál eddig néha sikeres, néha sikertelen, hogyan lehetsz ezentúl szinte mindig és mindenben eredményes, miként teheted működővé valamennyi emberi kapcsolatodat, hogyan lehetsz szinte mindig jókedvű és energikus, akkor ez a - túlvilágról diktált - könyv Neked szól!

Észkapcsoló agytorna(Agykontroll) Nagyon sok jó adottságú gyereknek azért okoz gondot a tanulás, mert agyuk egyes területei bizonyos esetekben egyszerűen „kikapcsolnak”. Mivel agyunk és izmaink szoros kapcsolatban állnak egymással, megfelelő mozdulatokkal ezek az agyterületek aktivizálhatóak.

Eva-Maria Zurhorst: Szeresd önmagad, és mindegy, kivel élsz - Kérésre! Ha elegendő bátorság van bennünk ahhoz, hogy gyökeresen megváltoztassuk szemléletmódunkat, nagy valószínűséggel be fogjuk látni: nem a társunk az oka a problémáinknak. Pontosan ott van nagyon sok tennivalónk, ahol a legnagyobb fájdalmat, gyűlöletet, sérüléseket, hidegséget, dermedtséget vagy ellenszenvet érezzük. Ezt a munkát pedig önmagunkon kell elvégeznünk, hogy házasságunk vagy párkapcsolatunk a valódi gyógyulás és szeretet színterévé váljon.

Éva Ilona: A bölcsesség útja ~ Tarot kártyavető iskola kezdőknek, jegyzet Egy különleges, misztikus utazásra hívlak Kedves Olvasó. Együtt fogunk végigmenni a bölcsesség útján. Igen, a bölcsesség útján, merthogy a tarot kártyát méltán nevezik így. A tarot maga a beavatás útja, és mi ezen fogunk végigmenni.

Fohászok és vallomások ~ A világ legszebb imái Gangaji - A szabadság folyója Ha az önmagadnak feltett kérdések feltárják, hogy amit végül is akarsz, az az igazság, a béke vagy a szabadság, akkor minden vágyadat összpontosítsd abba az egyetlen vágyba. Váltsd be minden váltódat! Tegyél fel mindent egy lapra az igazságért: a testedet, a történetedet és minden kapcsolatodat.

Garcia Marquez: 100 év magány Mese vagy valóság? Minden megtörténhet és minden meg is történik benne. Gyerekek születnek malacfarokkal, egy asszony egész életében földet eszik, és szülei csontjait a nyakában hordja, az első José Arcadio felesége, Ursula pedig legalább 120 évig él. És történik mindez teljesen természetesen.

Gary Chapman - Egymásra hangolva Sok házaspár szenved amiatt, hogy a szerelmi lángolás alábbhagyása után a férj vagy a feleség nem érzi társa szeretetét. A megoldás egyszerű: fel kell ismernünk és meg kell tanulnunk társunk "szeretet-nyelvét".

George G. Ritchie: Visszatérés a holnapból A betegség azonban olyan előrehaladott, hogy az újonc belehal. Vagy mégsem? Ekkor látja meg George Ritchie a közelítő Fényt. Később - felülről, a magasból szemlélve - saját halott testét is, amint éleszteni próbálják. Ez az élménye felépülése - újjászületése? - után meghatározza további életét. Bevetésre küldik Európába, Franciaországba, ahol sebesült amerikai katonákat ápol. Egyre erősebb halálvágy kínozza, vádolja magát a túlélés tényéért. Megtapasztalva a háború borzalmait, egyedül Krisztust keresi. Nyugtalansága csillapítására a Bibliát kezdi olvasni. Ekkor érti meg végre, Jézus arra tanít, hogy életünket az Ő terve szerint éljük. Mint orvos és mint ember ezt a tapasztalatot hirdeti könyvében is.

Gulyás Péter Pál: Köldökcsillag a Pocakhegyen Az anyaság mítosza. Köldökcsillag? E furcsa kifejezés nyilván az "égközép" átfogalmazása. Ebbe bele is törődhetnénk, mint mások, ha ezt a Sarkcsillagot csupán az égbolt köldökének tartanák. De nem. A Sarkcsillag rendszerint Ég és Föld közös köldöke. Na, ilyenkor nyúl az ember a pohár után, mert mi dolga a Földünk köldökének az ég tetején? Valamire csak gondolhattak a mítoszálmodó ősfilozófusok, amikor ezt a legjelesebb zónát száműzték hőn szeretett létterünkből.

Hamvas Béla - A hét bölcs Aki kifejleszti magában ezt az érzést a gondolkodással szemben, nem csak olyasmit talál majd benne, ami az emberi lélek erejét növelheti, hanem olyasmit is, ami tőle és a lelkétől független világmegnyilatkozást hordoz magában. Világ megnyilatkozást, amelyhez nagy lelki munkával kell fölküzdenie mindenkinek magát, aki olyan életet akar élni, amely neki és a tőle független világnak egyképpen közös élete.

Haris Dzsohari - Tudatos légzés, tudatos elmeHaris Dzsohari - Tudatos légzés, tudatos elme Légzés, lélegzés, lélekzés. Út a lelkedhez. Letöltési jelszó: fagyocska

Határ Győző: A fény megistenülése Az eszme gondolódik magától, az elmélődés nem állhat meg, csak azért, mert a főemlősök közül ez a fő-fő Predator előszeretettel háborúzik - hogy majd "jő egy jobb kor", amikor meditáló csend lesz, akár a templomban, az Ádámivadék pedig evangéliumi gumimosollyal egymásravigyorog: "laudetur"...?! Feltéve, de meg nem engedve. Ha el is jön, nem nekünk jön el az egy-akol-egy-pásztor kora, a gondolat arra nem várhat. A gondolkozó megírja és kibocsátja elmélődéseit: mini-referátumát a maga veszélyére és lehetőségére. De nem vitatja el a mérges nyálát nyelő Nyájas Olvasó jogát, hogy félretolja.

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

Hugo M. Enomiya-Lassalle - Zen - Út a megvilágosodáshoz Ázsia kultúrájának tudományos-akadémikus vizsgálata mellett a keleti meditációs gyakorlatok egy másik igen jelentős intézményes közvetítője a katolikus egyház. E téren Enomiya-Lassalle professzor fáradhatatlan úttörő munkásságának köszönhető , hogy a japán buddhizmusból kialakult zen iskolák meditációs gyakorlatát, mint spirituális praxist a katolikus egyház is elismerte.

Ilona Daiker - Shiatsu - A gyógyító érintés A shiatsu, az érintés művészete a test-, illetve energiakezelések olyan formája, mely nemcsak a kezelt személyre, hanem a gyógyítóra is pozitív hatással van, s amelynek egyszerűbb, ellazulást célzó alaptechnikái laikusok számára is könnyen elsajátíthatók. India titkai Paul Brunton angol újságíró, akit a hitetlensége vitt Indiába, le akarta leplezni a csalók, szemfényvesztők, mágusok, jógik, fakírok trükkjeit. Utazása során hihetetlen varázslatokkal, hajmeresztő mágiákkal, fakírmutatványokkal szembesült, ám csalásra sehol sem bukkant. Nem csupán a mutatványok valódiságáról győződik meg, hanem megérzi az indiai bölcsesség mélységét is, amelyet a rohanó és felületes európai ember nem vehet észre. Brunton Indiában marad, s egy remetejógi maharisi tanítványául szegődik, hogy hosszú éveken át aszkéta életmódot folytatva más emberként térjen vissza Európába.

Indián asszonyok bölcsessége a világ szépségéről s az élet titkáról Asszonyi mivoltunk teszi lehetővé a spirituális párbeszédet. Nem vagyok férfiellenes. A cselekvés férfidolog. A termelés férfidolog. De egyensúlynak kell lenni. Ha a szelíd belső hangra hallgatunk, akkor vagyunk kiegyensúlyozottak. De vigyázz! Két hang létezik; ez már csak így van. Hallgass mindig a jobbik hangra, arra, amelyik szelídebben szól.

Ipolyi Arnold: Magyar mythologia, 1854 Istenek, tündérek, szellemek, manók, nyavalyák a magyar őstörténelemben.

Jacques de Langre - DO-IN klasszikus hagyományai (Az önmasszázzsal való megújulás ösi müvészete ) A Do-in önmasszázs, könnyed ujjnyomásos és légző gyakorlatok szervezett sorozata. Ezek a gyakorlatok szabályozzák az életenergia áramlását a gyakorlatot végző személy testében és tudatában. A Do-in kiegyenlíti és helyreállítja a testünkben keringő energiát, és ha szükséges, többletenergiához juttatja szervezetünket.

James Redfield - A tizedik felismerés A mennyei prófécia hősei elképesztő kalandok során át a Tizedik Felismerés birtokába jutnak. Ez megmutatja, merre tart az emberiség fejlődése, mi a magyarázata korunk szellemi erjedésének, és mit tehet az, aki saját sorsát nem akarja a véletlenre bízni.

JAMES REDFIELD: Shambhala titka A névtelen hős azért zarándokol el a legendák földjére, hogy magyarázatot kapjon az utóbbi idők felfoghatatlannak tűnő eseményeire. Életveszélyes és csodákkal teli helyzetekbe kerül, s a legváratlanabb helyekről kap segítséget. A mozgalmas kalandregény izgalmain túl azonban a könyv magvas gondolkodnivalót is kínál.

Jane Roberts: Seth könyve ~ A lélek örök érvényessége Ezt a könyvet egy Seth nevű személy írta, aki önmagát így jellemzi: egy személyiség energiából álló lényege, aki már nem öszpontosul fizikai formában. Immár hetedik éve szól általam.

Jane Roberts: Seth megszólal Jankovics Marcell: A fa mitológiája A fa, mint az Idő szimbóluma ~ ez könyvem vezérmotívuma, legyen akár olyan időegységekről szó, mint a hét napjai, egy holdhónap, egy naptári év a maga ünnepi állomásaival, egy emberi élet, vagy világ teremtésétől az utolsó ítéletig tartó kozmikus sorsforduló.

JANET WHITERIDERS: A NECRONOMICON ÁTKA A Necronomicon átka valóságos történelmi dokumentumokra épülő misztikus és egyben izgalmas kalandregény, mely a hírhedt varázskönyv történetét dolgozza fel. A történet a XIII. században kezdődik és napjainkban fejeződik be. Az érdekfeszítő, rendkívül izgalmas regény bepillantást ad a mágusok és a politikai hatalmak összeforrott világába. Ha a kalandregény formát félretennénk, akkor egy komoly történelmi dokumentummal és egyben egy élő mágiát tartalmazó könyvvel találnánk szembe magunkat. Könyvemben közzétettem jó néhány napjainkban is alkalmazott, a fekete mágiához tartozó rítust, de kedves olvasó, ne próbáld meg követni a leírást, mert szándékosan kihagytam belőle azt a mozzanatot, amitől megvalósul a varázslat. A sumérok ősi receptjét, az Örök Fiatalság Elixírjét csak részleteiben írtam le, mert még tényleg nem tudnánk mit kezdeni az Örök Élettel. A tündrék és a shaolinok szertartásait, imáit, gondolkodásukat teljes egészében írtam le, hogy mind többen követhessék őket, mind többen megtapasztalhassák az általuk létrehozott pozitív energiákat, melyek közelebb visznek bennünket egy valós földi boldogsághoz./Janet Whiteriders/

JANET WHITERIDERS: EGY KISKUTYA ÚJJÁSZÜLETÉSE ~ Fruzsi Gombóc Az örök életről biztosít bennünket Janet Whiteriders írása. Halál és újjászületés, bánat és öröm váltakozik ebben a szép emlékezésben. Segít megértenünk szeretteink eltávozását, segít felismerni az eltávozás előjeleit, valamint bebizonyítja az élet folytonosságát. Milyen érzelmi viharokon megyünk keresztül az újjászületés boldogságáig? Hogyan figyeljük a jeleket, és mennyire legyünk nyitottak a lélek üzeneteire? Ha ezeket megtanuljuk, nem fájdalommal, hanem örömmel éljük meg a lélek új korszakát.

Jankovics Marcell: A Nap könyve A legkorábbi emberek is az idő rendjét a Nap járása szerint szabták meg, ezért A Nap könyve igen részletesen tárgyalja az asztrológiai vonatkozásokat, a naptárkészítés sok-sok változatát, a naiv kozmológiát. Az egyiptomiak, a bibliai idők zsidó népe, a nagy mediterrán kultúrák a legfontosabb istenalakokat, illetőleg az egy istent a nap jelenségeivel hozták kapcsolatba, s az ünnepeknek is megvolt a maga fényszimbolikája.

Jankovics Marcell: Ahol a madár sem jár

Jankovics Marcell: Jelkép kalendárium Nem nehéz belátni, hogy a naptár az égi mozgások megfigyelésén alapszik, az égi rend tükre. Az égi rend viszont eleink számára még nem is oly rég az isteni Törvényt jelentette. Ebből következően a naptár szerepe, jelentősége lényegesen nagyobb volt hajdanán, mint ma. Túlzás nélkül tekinthetjük a korai társadalmi fejlődés egyik el nem hanyagolható feltételének. Nem véletlen, hogy minden nagy ókori civilizáció vallása alapvetően égitest-kultusz volt, és meglepően pontos naptárral is rendelkezett.

Johannes R. Fisslinger - AURAISMERET-Ismerd meg aurád színét és válj önmagad mesterévé A könyv segítségével megismerhetjük igazi spirituális lényünket. Kérem olvassa el ezt a könyvet!

John Bradshow: Vissza önmagunkhoz A felnőttkori magatartászavarok kialakulásában döntő szerepet játszik a gyermek-én - valahol a kettő és az ötéves kor között történt - sérülése, ezért ennek feltárása és meggyógyítása a lelki egészség helyreállításának és megőrzésének a feltétele. ; Főként Berne elméletére építve dolgozta ki terápiás módszerét az amerikai pszichológus, John Bradshaw. Munkájában a megsebzett, belső gyermeki én felszínre hozására és gyógyítására törekszik oly módon, hogy minden fejlődési szakaszt megvizsgál, amelyeken "a belső gyermek keresztülmegy, miközben túlélése érdekében alkalmazkodik.

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

Jose Silva,Robert Stone - Gyógyíthatsz! Az `Agykontroll` című, nagy sikerű könyv amerikai írója új könyvével 40 nap alatt tanítja meg az olvasót az öngyógyítás és gyógyítás egyszerű és hatásos módszereire. Többek között a kézrátétellel való gyógyítást is ismerteti. De nemcsak a gyógyulni és gyógyítani vágyók kincse lesz ez a könyv, hanem azoké is, akik más célból akarják elsajátítani a világhírű Silva-féle agykontrollt, mert művében a szerző részletes útmutatást ad ehhez.

Josh Baran: 365 nirvana itt és most A 365 nirvána itt és most megmutatja, hogy a tudatra ébredés tulajdonképp mindenki számára azonnal elérhetö akár itt és most is. Josh Baran tíz éven át válogatta e felismerés 365 legeröteljesebb, legihletettebb példáját, hogy megvilágítsa a szemünk elött feltáruló, minden lélegzetvételben megmutatkozó böséget és kegyelmet.

Judy Hall: Kristálybiblia ~ Amit a kristályokról tudni érdemes 1. rész Ez a csodálatosan illusztrált kötet minden részletre kiterjedően mutatja be a kristályok világát. Megismerkedhetünk a kristályok hatásaival, keletkezésükkel, formáikkal és gyógyító erejükkel. A könyvet magyarázó szótár és tárgymutató teszi teljessé. 2. rész 3. rész 4. rész

Kalemandra:A TEReMtÉSZET kisKÖNYVE Rá kellett jönnöm, hogy a TEReMtÉSZET sokkal több, mint MŰvészet! A TEReMtÉSZET képessége a bennünk lakó isteni szikra, mely nélkül nem ember az ember, csak egy irányítható, buta robot. A TEReMtÉSZET nem egyfajta kiváltság, hanem mindenkié, aki hajlandó élni lehetőségeivel.

Katona Lajos: Folklór kalendárium 1895-ből Az ötágú csillag, melyet a szíves olvasó e sorok élén lát, a híres, sőt hírhedt pentagramma, vagy pentalpha, magyarán boszorkányszög. Egyéb nevei még a druidaláb vagy druidakereszt. Püthagorász pedig, aki ez ábra jeles tulajdonainak első fejtegetője és a csodálatos erejébe vetett évezredes hit első ismert terjesztője volt, hügieinának, az egészség talizmánjának tartotta és nevezte. Tanítványai titkos szövetkezetük ismertetőjeléül használták. Ilyenül szerepelt a középkorban támadt műépítő és kőfaragó céhek tagjai közt is, s így lett belőle a szabadkőművességnek is egyik szimbóluma.

Khalil Gibran: A próféta A víziót - az ember és a Mindenség örök viszonylatát - csak jelkép érzékeltetheti. Titkát sem tudná bárminémű teljes ismeret" valaha is feloldani. Ekként jutunk el "a múlt súlyától szabadult jövő közegébe, hol is a politikai hittevés ugyanúgy helyet talál, mint az életbölcselet, vagy a költői szárnyalás. Mert feladatunk közös: "egy fényesebb jövő kapuját kitárni".

Képes krónika ~ digitális változat Képes krónika ~ pdf formátumban Az Úr 1358. esztendejében, áldozócsütörtök nyolcadába eső kedden kezdtem ezt a krónikát a magyarok régi és legújabb cselekedeteiről, származásáról és… Ezekkel a szavakkal kezdődik a Képes krónika a Chronica Hungarorum, ami Nagy Lajos uralkodása alatt, 1360 körül készült, és Károly Róbert koráig követi a magyar történelem eseményeit.

Kim Da Silva - Kezünkben az egészség Kezünkről általában viszonylag keveset tudunk, pedig a kezek életerőnk jelzői, és az ujjak mozgékonysága testünk rugalmasságát tükrözi. Az indiai gyógyászatban az ujjtartásokat, az ún. mudrákat az energetikai, fizikai és pszichikai egyensúly megteremtésére használják. Segítségükkel szó szerint saját kezünkbe vehetjük egészségünket. A könyvben 76 gyógyító mudrát találhatunk fotóval és részletes leírással.

Kónya Sándor: Harmatozzatok egek ~ Népünk vallásos énekei Észak-Bánságban Angyalok hirdették, Messiás születék. Itt van jele fényének, Helye születésének: Pajtában, pólyában, Be vagyon ő takarva posztócskában. Áldott gyermek, szenved már kiskorában.

Krúdy Gyula: Álmoskönyv, A tenyérjóslások könyve, Babonák könyve A könyvben következő álmok és babonák magyarázatait nem én találtam ki, csupán összegyűjtöttem az álomfejtéseket. Összeszedtem régi könyvekből és régi emberek elbeszéléseiből. Falusi asszonyok hiedelmeiből, bölcsnek nevezett öregemberek megjegyzéseiből. Megsárgult papirosú könyvek segítettek munkámban, amely könyvek már nem lelhetők fel, csak a múzeumokban, s ezért olvasmánynak is szórakoztató e könyv; megleljük benne őseink álmait, s azt, hogyan mulattatták képzeletüket, midőn álmukból felébredtek.  

 JÓSVONAL.eu * 130-Ft/perc * 0-24


     
SZÉP NAPOT!

 Itt a jobb oldali oszlopban: EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

*     *

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * Kattints ide: www.ciganykartya.eu * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 

 


 

TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig * Kattints ide:

www.tarotakademia.hu

  


 

CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line, valamint személyesen * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu


 

VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában * Kattints ide:  www.tarotakademia.hu

666 bölcsesség a Tarot kártyában

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * Kattints ide: www.evailona.hu

Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... * Előadó: Éva Ilona

ANGEOLÓGIA


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) 


* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  

 


 

SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * Kattints ide: www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

Bach alkatiszer készítése * Virágeszenciák jelentése * Állapotfelmérés és javallat

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok és minden, ami SZERELEM!!! * www.evailona.hu *


 

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


 

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * Kattints ide:  www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

*     *

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     

Tarot tanfolyam


JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

1. KELE VERUSNÁL - mindent beszerez, ami ezotéria. Specialítása azon a kiadványok beszerzése, melyek már nem kerülnek nyomtatásra, gyártásra. www.ezokonyvek.hu

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

     
EZOTERIKUS KÖNYVEK ingyen
     
MESTEREK ÜZENETE
     
EZOTERIKUS ZENÉK ingyen letöltés
     
EZOTERIKUS FILMEK itt nézhető
     

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN  kattints ide 

Éva Ilona  * MESTERI JÓSLATOK, PRÓFÉCIÁK, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, skype-on: +36703145911 (3000-Ft/10 perc). Egyéb időponthoz egyezteés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: +36703145911 *  http://facebook.com/evvalena

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM * TAROT TANFOLYAM * LENORMAND KÁRTYA TANFOLYAM * SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * ANGYAL TANFOLYAM. * MÁGIA TANFOLYAM ****** A tanítások helyszíne Budapest, v. ker. Bővebb információ * http://www.facebook.hu/tunderkepzo

     

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |