JÓSVONAL ROYAL JÓSDA
CSODÁS NAPOT!

   Üdvözöllek

Kedves Látogató!

Áldás Neked:

*     *

     
JÓSLÁS*SORSELEMZÉS
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Napi idézet...

 

Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés

 


ROYAL JÓSDA  A FACEBOOK-on:

 www.facebook.hu/royaljosda


 VEZETETT MEDITÁCIÓ

TÖLTEKEZÉS A FÉNNYEL, hogy ragyogj, mint az angyalok

TALÁLKOZÁS ÖNMAGADDAL, hogy valóban az légy, aki vagy


 Boldogság terápia

KATTINTS IDE!

*   *   *

TÜNDÉR ORÁKULUM

NAPI ANGYALI TÜNDÉRÜZENET * Indítsd el a videót és ahol találomra megállítod, ott olvasható az üzeneted.

     
JÓSOLJ MAGADNAK!

A CSODÁLATOS LENORMAND KÁRTYÁVAL!

KATTINTS IDE!

     
* VILLÁM JÓSLAT

JÓSOLJ MAGADNAK

CIGÁNYKÁRTYÁVAL

DERŰSEN! :)

Kattints a videóra!

Indítsd el a videót, majd találomra állíts meg. Ott olvasható a Te üzeneted.


Bolondos jövendő Alice Csodaországából

A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó) 


VÁLASSZ EGY LAPOT, mely felel a kérdésedre


Íme a JÖVŐD! 


Mi az ÉLETFELADATOD? Válassz egy lapot!


Szeret vagy nem szeret?


A szerelmi jövőd 


ÜZENET * Ha nem tudod, hogyan kell csinálni, akkor meg tudod csinálni


Isten vagy, Istennő vagy!

Az Istennők vonzzák Isteneiket

     
JÓSOLJ MAGADNAK!*
     
FÉNYADÓ BLOG
Friss bejegyzések
2023.11.22. 22:33
2023.05.04. 00:35
2023.05.04. 00:02
2023.05.03. 23:51
2023.05.03. 23:29
2023.02.05. 23:10
2023.02.05. 22:56
2023.02.05. 22:47
2023.02.05. 22:33
2023.02.05. 22:25
2023.02.05. 21:33
2023.01.20. 22:50
2023.01.20. 22:38
2023.01.20. 22:08
2023.01.20. 21:37
2023.01.20. 20:43
2023.01.20. 19:59
2023.01.20. 19:38
2019.08.20. 19:34
2019.03.13. 22:37
Friss hozzászólások
     
MÉG TÖBB TANÁCSADÓ
     
HÍRES JÓSOK, JÓSLATOK
     
TITKOK ÉRDEKESSÉGEK
     
SZERELEMRŐL MINDEN
     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

Kattints ide:

 pajzán vidámság

 

     
* FÉNYADÓ BLOG, hogy tisztán láss

VILLÁMJÓSLAT és NAPI ÜZENET

2019.03.13. 22:37, Éva Ilona / EvvaLena di Reirossi
a csodálatos Lenormand kártyával

 

VILLÁMJÓSLAT és

NAPI ÜZENET

a csodálatos Lenormand kártyával

"...Elmerülhetsz a vágyak és az érzelmekben üdítő tengerében, átélve a színtiszta boldogságot. Ha a kérdéses témához szívvel-lélekkel állsz hozzá, megéled a valós érzelmeidet, örömben és örvendezésben lesz részed."

 


 

Ha gyors választ szeretnél a kérdésedre vagy csupán egy rövid napi útbaigazítást, tanácsot vársz, használd bizalommal ezt a „jósvideót”.

Elsőként vegyél néhány mély lélegzetet, majd koncentrálj a Téged foglalkoztató témára, és fogalmazd meg pontosan a kérdésedet. Ezt követően indítsd el a gyorsan pergő kártyalapok videóját, majd kattints a „Stop” gombra. A megjelenő lapot a lenti „A kártyalapok jelentése” című leírás szerint értelmezd, elemezd.

* Ha nem vagy elégedett a válasszal, akkor tedd fel magadnak a következő kérdést:

1. – Mit tegyek, hogy az ügyem végkifejlete jobban alakuljon?

Indítsd el újra a „jósvideót”, majd érzésedre hallgatva állítsd meg, és értelmezd igen gondosan a megjelenő kártyalapot. E lapból megtudhatod, hogy mi hiányzott az ügyeddel kapcsolatos hozzáállásodból.

Majd még egy kérdést tegyél fel:

2. – Mit NE tegyek, hogy az ügyem végkifejlete megfelelőbb legyen a számomra?

Ez utóbbi kérdésed tulajdonképpen azt tisztázza, hogy mit csinálsz rosszul a felvetett témában.

Most ismét indítsd el, majd érzésednek megfelelően állítsd meg a „jósvideót”, és elemezd rendkívül figyelmesen a megjelenő kártyalapot.

Végezetül, a következő kérdést tedd fel magadnak:

3. – Ha betartom ez utóbbi két kártyalap üzenetét, akkor milyen végkifejlet várható az ügyemben?

Újra indítsd el a „jósvideót”, majd állítsd meg, és értelmezd a megjelenő kártyalapot.

Ha ezt a választ sem tartod megfelelőnek, akkor érdemes tanácsadásra bejelentkezni, és szakszerűen kielemezni a Téged foglalkoztató kérdést.

* A „Villám jóslat és napi üzenet” elnevezésű „jósvideó” kiválóan alkalmazható hétköznapi kérdések megválaszolására, valamint „napi üzenet” közvetítésére. Ezzel szemben nem alkalmas nagy horderejű ügyek elemzésére, kiértékelésére.

* www.evailona.hu www.lenormand.hu

 

 

A KÁRTYALAPOK JELENTÉSE

(részletek Éva Ilona Lenormand Kártyavető Tankönyv36 című könyvéből – minden jog fenntartva)

 

1.  LOVAG:  látogatás, hírek, tiszteletadás, utazás…

A kérdezett dolog már közeledik feléd, útban van, hamarosan megérkezik, beindulnak az események. E lap bizonyos esetekben udvariasságra, tiszteletadásra is felhívja a figyelmedet. Minden kérdéskörben jó jelnek tekinthető a Lovag lapja, különösen, ha udvarló is szerepel a kérdésedben. Légy mozgásban, indulj be, jó paripa módjára!

 

2.  LÓHERE:  szerencsés fordulat,  jó időszak…

Nem kell minden másodpercet kiszámolnod, nem kell taktikázni, a dolgok maguktól alakulnak, hiszen szerencse övezi a lépteidet. Állj pozitívan a kérdéses témához, tudd, hogy minden rendben lesz!

 

3.  HAJÓ: utazás, gőzerő, haladás…

Erőteljesen beindulnak az események, igen nagy erők mozognak, és még mások is segítik ez ügyben a haladásodat. S hogy mind jobban alakuljanak a dolgaid, vesd be Te is minden energiádat! Mozdulj, cselekedj teljes erőbedobással!

 

4. HÁZ: család, otthon, stabilitás…

Kellő kitartással felépül, létrejön, megvalósul vágyaid tárgya. Ne kapkodj, ne hamarkodj el semmit, lassan, nyugodtan, körültekintően állj hozzá a témát érintő dolgokhoz. Biztos alapokon nyugszik az elképzelésed, s a tervezeteidnek megfelelően halad minden. Ez ügyben ne csak magadra gondolj, hanem vedd figyelembe a családtagjaidat is, mert ők is részesei a kérdésed megoldásában.

 

5.  FA:  egészség, vitalitás, harmónia…

Előbb törődj magaddal, törődj az egészségeddel, emeld meg a tekintélyedet, az önbizalmadat és a méltóságodat. Maradj a helyeden és fordítsd a figyelmedet a magasba. Felfelé törekvés, kiteljesedés, magabiztosság, bő termés a válasz a kérdésedre.

 

6.  FELHŐK:  félhomály, ködös időszak, vita…

Még nem lehet tisztán látni, még zavaros a kép, ám ne add fel! Várj, hiszen minden vihar után kisüt a Nap. Ha valami feszít legbelül, engedd szabadjára az indulataidat, s ha cselekedned kell, azt tedd meg viharos gyorsasággal.

 

7.  KÍGYÓ: árulás, bűvölet, szexualitás…

Vágy, testi vágyak mutatkoznak… s ha e válasz nem illik a kérdésedhez, akkor tudd, hogy árulás, hamisság vesz körbe a Téged foglalkoztató helyzetben, mert nem minden úgy van, ahogy látszik. Légy elbűvölő, simulékony, csavarj az ujjad köré mindenkit, ám, ha szükségét érzed, mutasd ki méregfogaidat.

 

8.  KOPORSÓ:  befejezés, veszteség, nyugvó pont…

Ez most a csend és a meditáció ideje, pihentetni kell a Téged foglalkoztató témát, kérdést, személyt, mintha nem létezne a számodra. Tudd, hogy a halál az újjászületéshez vezető vég.

 

9.  VIRÁGCSOKOR:  boldogság, ajándék, kedvesség, művészet…

Kifejezetten, kellemes, békés időszak, jutalom, ajándék vár reád. A jelen pillanat megannyi szépséggel kecsegtet, így hát egy rövid időre érdemes félretenni hosszú távú terveidet. Légy figyelmes, fejezd ki elismerésedet, mutass hálát az arra érdemeseknek!

 

10.  KASZA:  veszély, terhelés, szakítás…

Tedd félre a megszokást, légy óvatos és körültekintő. A túlterheltség soha nem vezet jóra, mert a nagy erőfeszítés kiszívja az energiádat. Most az a legmegfelelőbb, ha drasztikusan befejezel mindent, leteszed a lantot vagy esetleg a fegyvert. 

 

11.  VESSZŐ: vita, konfliktus, büntetés, vesszőfutás…

Itt az ideje a nagytakarításnak, ideje mindent kiseperni, akár az elmédből, akár a testedből, akár a környezetedből. Ha vitás ügybe keveredsz, lépésről lépésre tisztázz le mindent, még ha ostorcsapásokat is kell szenvedned. Lehet, hogy az ostort neked is kézbe kell venni.

 

12.  MADARAK: ötlet, kommunikáció, fecsegés, csapongás…

Szárnyalj, repülj, mint a madár a kék égbolton! Lendülj mozgásba, sziporkázz, meg ne állj! Kezdeményezz párbeszédet, kommunikálj, beszélj, beszéld ki, ami a begyedben van! Most még ne számíts nagy feladatokra és megoldásokra, inkább próbálj meg apró csipp-csupp ügyekben kiteljesedni.

 

13. GYERMEK: fiatalság, ártatlanság, optimizmus…

A gyermek az ártatlanságot, az optimizmust és a fiatalságot jelképezi elsősorban. A Gyermek kártya hozzá el számodra az újjászületés, a megújhodás, és a játszi könnyedség élményét. A szeretet, a törődés vágya, a rajongás is kiolvasható a lapból, és természetesen gyermek születését is jelezheti, vagy annak vágyát. Egy bizonyos, új élmények várnak rád, új dolgok vannak megszületőben… valami megszületik benned.

 

14.  RÓKA: hamisság, tolvaj, csapda…

A kép nem tiszta, nem mindenki áll hozzád az elképzeléseidnek megfelelően. Az a legjobb, ha a véleményedet, az érzéseidet és a gondolataidat megtartod magadnak, és csendben tovább állsz. Mindezek mellett, vedd el azt is, ami nem Tiéd, s légy ravasz, mint a róka.

 

15.  MEDVE: erő, hatalom, önállóság…

Őrizd meg a territóriumodat minden áron, és hagyd feltörni a benned szunnyadó erőket, s ha szükséges mutasd meg oroszlánkörmeidet. Tudd, hogy az erő veled van, használd ki bátran, hiszen nem fog elfogyni, hanem mindig újra termelődik. Most nincs szükséged segítségre, ne szólj senkinek, mert önállóan, egyedül is megoldasz mindent.

 

16.  CSILLAGOK: siker, csillogás, spiritizmus, ihlet, remény…

A megérzéseidet követve siker vár rád, sztárként csilloghatsz, vágyaid fizikai valóságként mutatkoznak meg. Használd ki a tündöklés adta boldogságot, élvezd az örömteli időszakot. Spirituális tanok segítségével minden vágyadat be tudod teljesíteni, ezért indulj el a New Age útján!

 

17.  GÓLYA: anyaság, táplálás, mozgás, változás…

A kérdéses témához gondoskodóan, törődően állj hozzá. Alaposan járd körbe, tápláld, etesd, gyarapítsd! E hozzáállással boldogság vár reád. Bizonyosan eredményeket fogsz felmutatni, még többet is, mint amennyire gondolsz.

 

18. KUTYA: hűség, barátság, őszinteség,  alkalmazkodás…

Kedves, őszinte hozzáállással a tervezeteknek megfelelően alakulnak a dolgaid, sőt, még barátokra, követőkre is találsz. A szerénység és a hűség most mindennél többet ér, a jelszavad legyen az egyenlőség! Tudd, hogy nincs mitől félned, hiszen sosem vagy egyedül, mindig van, aki vigyáz rád.

 

19. TORONY: Hatalom, siker, életmű, elszigeteltség…

Bizonyos, hogy eredményt fogsz elérni, sőt csúcsélményben lesz részed, ám nem biztos, hogy örökké ez lesz majd a feladatod. Vigyázz, ne zárd be magad a siker elefántcsonttornyába, mert a túlzott felfelé törekvés magánnyal, egyedülléttel járhat, ezért figyelj az egyensúlyra. Érdemes a nagyobb kihívásokra koncentrálni, és félretenni az apróbb feladatokat, melyek jelenleg feleslegesen szórják szét az energiáidat.  

 

20. PARK: találkozások, kapcsolatok, társasági élet…

Lehetőségek, megfelelő partnerek megjelenése, kellemes társasági élet mutatkozik a kérdésed válaszában. Használd ki az ismerősök kínálta előnyöket, fogadd el a felajánlásokat, nyüzsögj, perdülj, fordulj a táncparketten, légy részese minden színes kavalkádnak.

 

21. HEGYEK: siker, védelem, akadály…

Lehet, hogy úgy érzed, hatalmas akadályok gördülnek eléd, ám tudd, lépésről lépésre le tudod győzni, megtudod mászni a legmeredekebb kőfalat is. Ez egy próbatétel, mely nem elveszejteni akar, hanem erősíteni. Az akadály nem feltétlenül ellenség, hanem egyfajta védő energia, mely távol tart egy lehetséges tragédiától, fájdalomtól.

 

22. ÚT: válaszút, lehetőségek, új ösvények…

Mindig vannak lehetőségek, utak, legfeljebb nem az és nem arra, amelyre korábban gondoltál. A legfontosabb, hogy ne állj meg, hanem haladj előre, legfeljebb egy másik ösvényt kell választanod. Minden út elvezet valahova, és minden vágyott dologhoz vezet egy út. Lehet, hogy eltévedsz, útvesztőbe kerülsz, ám ha mozogsz, keresed a lehetőségeket, előbb vagy utóbb célba érsz.

 

23. EGEREK: veszteség, szegénység, lopás…

Ez az út veszteséghez vezethet, jobban meg kellene rágni, fontolni a dolgokat. Ráadásul a környezet veszélyezteti az erőnlétedet, kiszipolyozhatnak. Ezért most minden kezed ügyébe kerülő lehetőségbe kóstolj bele, próbáld ki, s ha nem ízlik, állj tovább azonnal.  Gondolatod, cselekedeted legyen gyors, cikázz, sziporkázz, hogy senki se érhessen a nyomodba.

 

24. SZÍV: szerelem, boldogság, érzelem…

A Szív a beteljesülés lapja, mely szeretetet, szerelmet és szenvedélyt is ígér. Elmerülhetsz a vágyak és az érzelmekben üdítő tengerében, átélve a színtiszta boldogságot. Ha a kérdéses témához szívvel-lélekkel állsz hozzá, megéled a valós érzelmeidet, örömben és örvendezésben lesz részed.

 

25.  GYŰRŰ: házasság, párkapcsolat, egyesülés, kötés…

A Gyűrű, vagyis a kör, a teljességnek és a tökéletességnek a jelképe, valamint szimbolizálja a házasságot, az esküvőt, az együttélést és a szerelem teljes párkapcsolatot. Egyéb kérdésekben is eredményt jelez, valamint felhívja a figyelmed a társas kapcsolatokra is, vagyis partnerrel old meg a Téged foglalkoztató kérdést, ne egyedül keresd a megoldást.

 

26.  KÖNYV: tudás, tanítás, tanulás, bölcsesség…

Még várj, tudj meg minél többet a kérdéses témáról, személyről, eseményről. Járj utána alaposan, gyarapítsd a tudásodat, légy bölcs, megértő, s így majd nyitott könyv lesz minden a kezedben. Keresd a megoldást, mert aki keres, az talál is.

 

27. LEVÉL: üzenet, kommunikáció, hírek, dokumentum…

Kérdésedre a megoldás a kommunikációban, az üzenetközvetítésben rejlik. Előbb-utóbb eljut hozzád a megfelelő információ, hogy ügyedben haladás mutatkozzék. Ne tegyél túl nagy súlyt cselekedeteidbe, szavaidba, egyelőre maradj meg a helyzet könnyed kezelésénél.

 

28.  ÚR: kedves, partner, férfias ügy…

Ha szíved királyát várod, már itt van körülötted, hamarosan megjelenik. Párodat, partneredet helyezd mindenek fölé, legyen ő az első az életedben. Ám, ha férfi vagy, minden Téged foglalkoztató ügyben a megoldás az önmagadra találásban rejlik. Cselekedeteidet őszinte belső késztetéseid határozzák meg, s meglásd, ügyedet sikerre viszed.

 

29.  HÖLGY: kedves, partner, női ügyek…

Nőként mindent a szerint tégy, ami számodra a legkedvezőbb, s ne tekintsd önzőségnek, ha más véleménye most nem számíthat. Eljött az ideje annak, hogy harmóniában légy önmagaddal, valóban azt tedd, amit szeretnél. Ha férfi vagy, a megoldás kulcsa a nő kezében van, vagyis hallgass a kedvesedre, legyen most ő a legfontosabb, az első. Ha éppen várod szíved hölgyét, hamarosan magad mellett tudhatod, s gondolkozz el azon, vajon mivel is kedveskednél neki.

 

30.  LILIOM: tisztesség, erkölcs, jutalom…

Kérdésedben támogatásra lelsz, lesz pártfogód, segítőd, lelki társad. Tisztesség, rend, átlátható egészséges élet mutatkozik körülötted. Bármilyen ügyben is jársz el, azt tedd az erkölcsi értékrendeknek megfelelően, s meglásd, jutalomban lesz részed.

 

31.  NAP: boldogság, vitalitás, fény és világosság…

Sikeres időszakot tudhatsz a magadénak, felragyog a Te Napod. Emelkedj mind magasabbra, céljaid legyenek méltóságteljesek, tekints felülről a feladatokra, s meglásd, mindenre fény derül, minden megoldás a kezedben lesz. Tudd, hogy a felhők felett mindig fényesen ragyog a Nap, ezért emelkedj mind magasabbra. Aranyozd be mind a saját, mind mások életét, és sugározz!

 

32.  HOLD: érzelem, intuíció, spiritizmus, varázslat, művészet…

Még nem tisztult ki a kép, még nem mutatkozik eredmény. Gyújtsd meg egy gyertyát, figyelj befelé, és hallgass a megérzéseidre, mert a válasz benned rejlik. Ügyed megoldása nem a számításokban rejlik, hanem a nem látható világban és a varázslatban.

 

33.  KULCS: lehetőség, új korszak, megoldás…

Mindennek van nyitja, melynek kulcsa immár a Te kezedbe került. Tárt kapuk és ajtók várnak reád, ezért haladj bizalommal, még ha idegen földön is kell járnod. Elsősorban az új megoldások kapnak égi támogatást, ezért légy szemfüles, vedd észre az eddig még sosem próbált felkínálkozó lehetőségeket.

 

34.  HAL: gazdaság, bőség, anyagi értékek…

Eredményes időszakhoz érkeztél, s átveheted a méltó jutalmadat. Lubickolj a bőség, a jóllét és a siker óceánjában! Tán, még az aranyhalat is kifogod… Ügyedben járj el méltóságteljesen, nagyvonalúan, bőkezűen, hogy a várt eredmény mihamarabb a kezedben legyen.

 

35.  HORGONY: stabilitás, biztonság, karrier, remény…

Ha vasakarattal kitartasz elképzeléseid mellett, a sors hosszú távú jutalomban részesít. Most kiváló időszak mutatkozik karrierépítésre és a biztonság megalapozására. Gondolkozz a tartós időt álló dolgokban, helyzetekben és a méltó, erőt próbáló feladatokban.

 

36.  KERESZT: sorsszerűség, újjászületés vagy végzet, karma…

Minden figyelmed az adott kérdésen legyen, mert ha megfelelően koncentrálsz, pozitívan teljesíted be a feladatodat, s ezzel, akár múltbéli események negatív lenyomatait is eltörölheted. Az égiek melletted vannak, támogatnak, figyelemmel kísérik lépteidet, áldást küldenek cselekedeteidre. Ha túl nehéz a kereszted, szólítsd meg az isteneket, s meglásd, a segítségedre sietnek.

 

www.evailona.hu www.lenormand.hu 

Bejelentkezés személyes, telefonos, viberes, skype-os konzultációra /Éva Ilona: ++36703145911T

 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2020.01.17. 14:07
Sára

Megnéztem a videót, amit a bejegyzésbe ágyaztál. Tetszik az ötlet, hogy valaki jósoljon nekem, hiszek ezekben a dolgokban. A másik kedvenem az asztrológia, amit szinte minden nap nyomon szoktam követni. Szeretem előre tudni, hogy mi vár rám a következő napon, héten, hónapban. Ismerek egy szuper oldalt https://www.astrohoroszkop.hu/ érdemes megtekinteni.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
     
SZÉP NAPOT!

Itt a jobb oldali oszlopban: EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

*     *

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és személyes konzultációval * Kattints ide: //ciganykartya.gportal.hu * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 

 

***

3 TIPP a cigány kártya megtanulásához


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK ONLINE * Az alapoktól a mesteri szintig * Kattints ide: //tarotakademia.gportal.hu

  

***

3 TIPP a Tarot kártya megtanulásához


 

CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * On-line, valamint személyesen * Parapszichológiai tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában * Kattints ide:  //tarotakademia.gportal.hu

666 bölcsesség a Tarot kártyában

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * On-line kurzus * Kattints ide: www.evailona.hu

Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... * Előadó: Éva Ilona

ANGEOLÓGIA


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 8900- (Tündérképz


* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

* Részletek

a tan anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  

 


 

SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * Kattints ide: www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * KATTINTS IDE!

Bach alkatiszer készítése * Virágeszenciák jelentése * Állapotfelmérés és javallat

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok és minden, ami SZERELEM!!!  //boszorkanykonyv.gportal.hu


 

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design
     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

     
MESTEREK ÜZENETE
     
***

     
*********

     
Statisztika
Indulás: 2011-04-29
     

ÉVA ILONA Királyné* MESTERI JÓSLATOK, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, telegrammon, személyesen +36703145911 (3000-Ft/10 perc). Időpont egyeztetés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: +36703145911 * Kattints ide!  Éva Ilona

#jós #jóslás #kártyavetés #sorselemzés #szerelem #anyagiak #jogiügyek #egészség  #cigánykártya #tarotkártya #lenormandkártya #bachvirágterápia

     

A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!