JÓSVONAL ROYAL JÓSDA
CSODÁS NAPOT!

   Üdvözöllek

Kedves Látogató!

Áldás Neked:

*     *

     
JÓSLÁS*SORSELEMZÉS
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Napi idézet...

 

Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés

 


ROYAL JÓSDA  A FACEBOOK-on:

 www.facebook.hu/royaljosda


 VEZETETT MEDITÁCIÓ

TÖLTEKEZÉS A FÉNNYEL, hogy ragyogj, mint az angyalok

TALÁLKOZÁS ÖNMAGADDAL, hogy valóban az légy, aki vagy


 Boldogság terápia

KATTINTS IDE!

*   *   *

TÜNDÉR ORÁKULUM

NAPI ANGYALI TÜNDÉRÜZENET * Indítsd el a videót és ahol találomra megállítod, ott olvasható az üzeneted.

     
JÓSOLJ MAGADNAK!

A CSODÁLATOS LENORMAND KÁRTYÁVAL!

KATTINTS IDE!

     
* VILLÁM JÓSLAT

JÓSOLJ MAGADNAK

CIGÁNYKÁRTYÁVAL

DERŰSEN! :)

Kattints a videóra!

Indítsd el a videót, majd találomra állíts meg. Ott olvasható a Te üzeneted.


Bolondos jövendő Alice Csodaországából

A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó) 


VÁLASSZ EGY LAPOT, mely felel a kérdésedre


Íme a JÖVŐD! 


Mi az ÉLETFELADATOD? Válassz egy lapot!


Szeret vagy nem szeret?


A szerelmi jövőd 


ÜZENET * Ha nem tudod, hogyan kell csinálni, akkor meg tudod csinálni


Isten vagy, Istennő vagy!

Az Istennők vonzzák Isteneiket

     
JÓSOLJ MAGADNAK!*
     
FÉNYADÓ BLOG
Friss bejegyzések
2023.11.22. 22:33
2023.05.04. 00:35
2023.05.04. 00:02
2023.05.03. 23:51
2023.05.03. 23:29
2023.02.05. 23:10
2023.02.05. 22:56
2023.02.05. 22:47
2023.02.05. 22:33
2023.02.05. 22:25
2023.02.05. 21:33
2023.01.20. 22:50
2023.01.20. 22:38
2023.01.20. 22:08
2023.01.20. 21:37
2023.01.20. 20:43
2023.01.20. 19:59
2023.01.20. 19:38
2019.08.20. 19:34
2019.03.13. 22:37
Friss hozzászólások
     
MÉG TÖBB TANÁCSADÓ
     
HÍRES JÓSOK, JÓSLATOK
     
TITKOK ÉRDEKESSÉGEK
     
SZERELEMRŐL MINDEN
     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

Kattints ide:

 pajzán vidámság

 

     
* FÉNYADÓ BLOG, hogy tisztán láss

HALÁL... DEATH... MORTE, ha megakarod érteni...

2014.12.17. 18:59, Éva Ilona royal sybilla
Halál… a hal ál-áll, már nem ficánkol… már nem ússza körbe Földanya testét

 

„A szél arra fúj, amerre akar; hallod a zúgását, de nem tudod, honnan jön, és hova megy: így van mindenki, aki a Lélektől született.” /Jézus Krisztus * Halál… a hal ál-áll, már nem ficánkol… már nem ússza körbe Földanya testét, felállt, hogy mind közelebb kerüljön a csillagokhoz. Az emberi lélek végigjárta a földi élet 12 próbáját, elérkezett a halak jegyének utolsó fázisához, hogy elragadtatásra leljen. 

 

*   *   *   *   *

„A szél arra fúj, amerre akar; hallod a zúgását, de nem tudod, honnan jön, és hova megy: így van mindenki, aki a Lélektől született.” /Jézus Krisztus * Halál… a hal ál-áll, már nem ficánkol… már nem ússza körbe Földanya testét, felállt, hogy mind közelebb kerüljön a csillagokhoz. Az emberi lélek végigjárta a földi élet 12 próbáját, elérkezett a halak jegyének utolsó fázisához, hogy elragadtatásra leljen. 
Szétszedem a halál szavát, hogy megértsd. „Ha”, talán, esetleg, nem biztos… lehet, hogy nem is kötelező? Lehet, hogy csak egy esetleges állapot? „Al”, lent, alább, lejjebb… van felettese, van uralkodója, lehet neki parancsolni, lehet irányítani, hiszen aláveti magát a lélek akaratának, mert nem akkor következik be a végső elragadtatás, amikor valami baj történik, hanem azért történik meg a baj, hogy a halál állapota beálljon. Mindez csak azért van, mert a lélek a Földre születése előtt így tervezte. „Ál”… nem igaz, hazugság, nincs vég… talán csak egy káprázat… talán csak úgy tűnik… Nincs vég, hiszen az élet örökkévaló. Saját magunk által létrehozott földi játékszabályaink szerint csak azt az életünket láthatjuk, melyben fizikailag megjelenünk. Az örökéletű lélek eljátszik egy színházi darabot egy bezárt, szűk világban. Vannak, akik képesek előre és hátra látni földi, vagy akár más dimenzióbeli életüket. Nekünk spiritisztáknak az a dolgunk, hogy az érdeklődőknek kapukat nyissunk korábbi életeik felé, akár emberi kapcsolataik megértése végett, akár karmikus feladataik megismeréséért, esetleg azok feloldása érdekében.
A halál esetleges, nem kötelező transzformáció, melyet csak földi játékszabályaink szerint játszunk. Ha már száz ember úgy tudja vagy úgy akarja, hogy a halál állapota létezzen, akkor a rendszer működésbe lép. Vannak örökéletű emberek, akiket hitetlenül szélhámossággal vádolnak — persze, mindig vannak, akik visszaélnek, más hírnevével —, gondolj például Saint Germain-re, aki átlépte a fizikai létezés korlátait. „Ha”, „ál”, színház, káprázat, talán…
Lálah, lálah, lálah… mily dallamosan cseng halál szavunk visszafelé olvasva. Igen, mert a halál az újjászületéshez vezető vég, melyet megünneplünk és dicsőítünk:

„Halálba születek, születve meghalok,
Egyszerre kigyúlnak, s kihunynak csillagok.
Keletről jön a fény, nyugaton megpihen,
Minden lét elmúlik, s nem múlik semmi sem.” 
(Sólyomfi Nagy Zoltán)

A halálhoz vezető út az, ami fáj az örök életet nem ismerő földi halandónak. A halál nem fáj, megnyugvást ad. A halál állapotába kerülő ember vonásai kisimulnak, és az arca békét tükröz. A transzformáció megtörtént, a lélek elhagyta földi testét, hogy új kalandokat keressen isteni univerzumunkban. 
Korábban, amikor haldoklóhoz vagy súlyos beteghez hívtak, még küzdöttem, és kudarcként éltem meg, amikor munkám ellenére a lélek mégis eltávozott. Ma már tudom, hogy nem feltétlenül az a feladatom, hogy a távozni készülőt itt tartsam, hanem hogy átsegítsem a másik oldalra. 
Ha tudni szeretnéd milyen érzés meghalni, gyakorold a testből való kilépést, természetesen szakember vezetésével. Olyan könnyűnek tűnik minden, rálátásod lesz megannyi földi titokra, megszűnik az idő, kitágul a tér, s egyszerre vagy mindenhol. Szó szerint felemelő érzés, hasonlít az alvás állapotához, a kellemes álmodás állapotához. Nem véletlenül hoztam fel az alvást, mely kicsiny földi világunkban megmutatja, milyen a halál állapotában lenni. Nemcsak a földi embernek, hanem léleknek is szüksége van pihenésre, transzformációra, újrakezdésre.
A ma embere már nem tud meghalni, fél a haláltól. Még emlékszem azokra a falusi nénikre, akik izgatottan kimeszelték a házat, a tisztaszobát, kitakarítottak, megfürödtek, kikészítették az ünneplő ruhát, lefeküdtek aludni, és másnap már nem ébredtek fel. Ők még tudtak meghalni, ugyanúgy, mint a versekben dicsőített hőseink, akik szintén ünnepi díszben lépték át a földi élet határát. Nagy vezéreink „halált megvető bátorsággal” rontottak az ellenségre, tudván, hogy legfeljebb csak meghalnak, hiszen lelkük akkor ölt újra testet, amikor csak akar.
***


Halottak napján kimegyünk megboldogult szeretteink sírjához, hogy rendbe tegyük a díszkövet, friss virágot tegyünk a vázába. Imádkozunk, elmélkedünk, gondolatban párbeszédet folytatunk az eltávozott lélekkel, noha kevesen hisszük azt, hogy meghallana bennünket bárki is. 
Pedig a Halottak napja nem csak a sír rendezéséről, takarításáról szól. Ezen a jeles napon minden olyan elhunyt halandó, akinek van még földi köteléke, itt maradt rokona, látogatóba érkezik a földre. Ilyenkor besűrűsödik az éter, szinte tapintható, megfogható a levegő megannyi láthatatlan lélek jövés-menésétől. A szeretett, tiszteletben tartott lelkek, meglátogatnak bennünket, vendégségbe érkeznek hozzánk, hogy beszélgessenek velünk, tanácsot adjanak vitás földi kérdéseinkre, hogy a túlvilágról is kimutassák szeretetüket, törődésüket. Ilyenkor tudatják velünk, hogy a halálon túlról is vigyázzák életünket. 
Eleink nem csak szentekhez, istenekhez imádkoztak, ha kérésük, kérdésük volt, hanem megszólították az eltávozott felmenőket, akik már kívülről tekintették a földi világot, és rálátással rendelkeztek minden létezés múltjára és jövőjére. 
Ha kimész szeretett lényed sírjához — s nem véletlenül mondom, hogy „lényed”, hiszen nemcsak emberről lehet szó —, tégy rendet a sír körül, ültesd át a növényeket, majd gyújts meg egy mécsest. Ténykedésed már egyfajta meditáció, elmélyülés, ráhangolódás egy másfajta tudatállapotra. Pihenj meg, akár ülve vagy állva, és tisztelettel, szeretettel, vagy akár közös földi életetekben szokásos hangnemben szólítsd meg, köszöntsd őt. Érzékelni fogod a jelenlétét. Lehet, hogy nem látod, de tudni fogod, hogy ott van, és ő is köszönt Téged. Nyugodtan kérdezz tőle bármit, válaszolni fog. Lehet, hogy hangban kapsz választ, lehet, hogy képben, látomásban, de a leggyakoribb a „tudatba kapott információ”. Így nevezzük szakzsargonnal, amikor a feltett kérdés után azonnal megvilágosodunk, vagyis tudjuk a választ. A megidézett szellem a tudatunkba súgja a választ, merthogy a Halottak napja valójában Halottaink szellemidézésének a napja. Mint tisztán érzékelő korábban képekben, vagyis „látásban” kaptam a válaszokat, és igencsak meglepődtem, sőt, bevallom őszintén, megijedtem, amikor először kaptam hangban üzenetet. Úgy megijedtem, hogy azonnal kinyilvánítottam az Égiek felé: 
— Köszönöm szépen a lehetőséget, de nekem elég látni, esetleg szagokat érezni, vagy tapintás által lehozi az információkat. Még nem tartok ott, hogy halljak is. 
Ezen a napon az is érzékel, aki máskor nem szokott, és egyáltalán nem rendelkezik médiumi képességekkel, és ilyenkor az a szellem is a földre jön, akit hiába idézgetünk egész évben. Egy évben csak egyetlen egy ilyen nap van. Ez nem azt jelenti, hogy máskor nem lehet megidézni szerettünk szellemét, csak figyelmeztetésként adatik egy nap, hogy nyugalomban hagyjuk új életében a lelket, ne idézgessük feleslegesen. Másik oldalról nézve pedig, minket se zaklasson minden nap egy elvileg új életet élő lélek, nem kell, hogy „tapadjon”, mert az se neki, se nekünk nem jó.
Nincs kiírva a címtáblánkra, hogy szellemidézést vállalunk. Régebben valóban többet dolgoztunk ezen a területen, de mit gondoltok, miért hagytuk abba? Mert a kérdezők nagy többsége arra volt kíváncsi, hogy a megboldogult hova rejtette az ékszereit és a spórolt pénzét. Mára csak történészeknek és kincskereső kalandoroknak vállalunk el egy-egy munkát. 
Visszakanyarodva az előzőekhez, még mindig tovább keressük az Öröklét bizonyítékait. A mi világunk egy poláris világ, ahol mindennek van ellentéte, minden a viszonyításon alapszik. Kicsi-nagy, jó-rossz, fehér-fekete, alacsony-magas, híres-jelentéktelen, különleges-hétköznapi, menyország-pokol, angyal-ördög, fény-sötétség, nappal-éjszaka, felkelni-lefeküdni, ébrenlét-alvás, nyitás-zárás… Nem tudnánk mit jelent a fehér, ha nem ismernénk a feketét. A fény a legnagyobb sötétségben tud a legszebben világítani, vagyis a fény a sötétség által tud igazán tündökölni. A halálnak a születés az ellentéte, az Életnek, az Élet szavunknak nincs ellentéte, mert az Élet örök, túlmutat a földi léten s poláris világunkon.

„Közös, hogy meghal, aki él,
S természet útján szebb valóra kél.”

William Shakespeare

„Az emberek azt kérdezik: mi lesz a halál után? Erre így kell felelni: ha te nem csak szájaddal, hanem szívből mondod - legyen meg a te akaratod, ahogyan a földön, úgy a mennyben is - ez azt jelenti, ahogy ebben az ideiglenes létben, úgy az öröklétben is, neked gondolkodnod sem kell arról, mi lesz a halál után. Add át magad a mindenható akaratának, dicsőítve őt; tudván, hogy ő a szeretet - így hát mitől kellene félned? Krisztus haldokolva mondta: "Atyám! Rád bízom lelkemet!" Ha valaki ezeket a szavakat nem csak a szájával mondja, hanem tiszta szívből, akkor annak az embernek több nem kell. Ha az én lelkem visszatér az atyához, akkor velem semmi, a legjobbon kívül, nem történhet.”
Lev Tolsztoj

"A halál pillanata az, amikor a lélek elhagyja az irányító központi erőt, de csak azért, hogy újabb kapcsolatokat létesítsen, hiszen természeténél fogva halhatatlan." 
Johann Wolfgang von Goethe
******************************************************
Éva Ilona előadása * Jegyzet a Tarot Halál lapjához
Tarot mesterképző, 
www.tarotakademia.hu
2012. november
******************************************************

 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.04.16. 18:27
Tundere

 Bizony,érdekes dolgok ezek.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
     
SZÉP NAPOT!

Itt a jobb oldali oszlopban: EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

*     *

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és személyes konzultációval * Kattints ide: //ciganykartya.gportal.hu * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 

 

***

3 TIPP a cigány kártya megtanulásához


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK ONLINE * Az alapoktól a mesteri szintig * Kattints ide: //tarotakademia.gportal.hu

  

***

3 TIPP a Tarot kártya megtanulásához


 

CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * On-line, valamint személyesen * Parapszichológiai tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában * Kattints ide:  //tarotakademia.gportal.hu

666 bölcsesség a Tarot kártyában

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * On-line kurzus * Kattints ide: www.evailona.hu

Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... * Előadó: Éva Ilona

ANGEOLÓGIA


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 8900- (Tündérképz


* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

* Részletek

a tan anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  

 


 

SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * Kattints ide: www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * KATTINTS IDE!

Bach alkatiszer készítése * Virágeszenciák jelentése * Állapotfelmérés és javallat

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok és minden, ami SZERELEM!!!  //boszorkanykonyv.gportal.hu


 

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design
     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

     
MESTEREK ÜZENETE
     
***

     
*********

     
Statisztika
Indulás: 2011-04-29
     

ÉVA ILONA Királyné* MESTERI JÓSLATOK, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, telegrammon, személyesen +36703145911 (3000-Ft/10 perc). Időpont egyeztetés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: +36703145911 * Kattints ide!  Éva Ilona

#jós #jóslás #kártyavetés #sorselemzés #szerelem #anyagiak #jogiügyek #egészség  #cigánykártya #tarotkártya #lenormandkártya #bachvirágterápia

     

A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!