JÓSVONAL ROYAL JÓSDA
CSODÁS NAPOT!

   Üdvözöllek

Kedves Látogató!

Áldás Neked:

*     *

     
JÓSLÁS*SORSELEMZÉS
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Napi idézet...

 

Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés

 


ROYAL JÓSDA  A FACEBOOK-on:

 www.facebook.hu/royaljosda


 VEZETETT MEDITÁCIÓ

TÖLTEKEZÉS A FÉNNYEL, hogy ragyogj, mint az angyalok

TALÁLKOZÁS ÖNMAGADDAL, hogy valóban az légy, aki vagy


 Boldogság terápia

KATTINTS IDE!

*   *   *

TÜNDÉR ORÁKULUM

NAPI ANGYALI TÜNDÉRÜZENET * Indítsd el a videót és ahol találomra megállítod, ott olvasható az üzeneted.

     
JÓSOLJ MAGADNAK!

A CSODÁLATOS LENORMAND KÁRTYÁVAL!

KATTINTS IDE!

     
* VILLÁM JÓSLAT

JÓSOLJ MAGADNAK

CIGÁNYKÁRTYÁVAL

DERŰSEN! :)

Kattints a videóra!

Indítsd el a videót, majd találomra állíts meg. Ott olvasható a Te üzeneted.


Bolondos jövendő Alice Csodaországából

A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó) 


VÁLASSZ EGY LAPOT, mely felel a kérdésedre


Íme a JÖVŐD! 


Mi az ÉLETFELADATOD? Válassz egy lapot!


Szeret vagy nem szeret?


A szerelmi jövőd 


ÜZENET * Ha nem tudod, hogyan kell csinálni, akkor meg tudod csinálni


Isten vagy, Istennő vagy!

Az Istennők vonzzák Isteneiket

     
JÓSOLJ MAGADNAK!*
     
FÉNYADÓ BLOG
Friss bejegyzések
2023.11.22. 22:33
2023.05.04. 00:35
2023.05.04. 00:02
2023.05.03. 23:51
2023.05.03. 23:29
2023.02.05. 23:10
2023.02.05. 22:56
2023.02.05. 22:47
2023.02.05. 22:33
2023.02.05. 22:25
2023.02.05. 21:33
2023.01.20. 22:50
2023.01.20. 22:38
2023.01.20. 22:08
2023.01.20. 21:37
2023.01.20. 20:43
2023.01.20. 19:59
2023.01.20. 19:38
2019.08.20. 19:34
2019.03.13. 22:37
Friss hozzászólások
     
MÉG TÖBB TANÁCSADÓ
     
HÍRES JÓSOK, JÓSLATOK
     
TITKOK ÉRDEKESSÉGEK
     
SZERELEMRŐL MINDEN
     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

Kattints ide:

 pajzán vidámság

 

     
Intim torna

Csak nőknek!

 

 Kevés nő tudja talán, hogy azok az izmok, amelyek szerepet kapnak a vaginális orgazmusban, nem mások mint azok a záróizmok, amelyek a vizelet visszatartásában is segítenek. Dr. Arnold Kegel nőgyógyász nyugaton az elsők között hívta fel a figyelmet arra, hogy ezeknek az izmoknak a renyhesége gyenge orgazmuskészséggel jár együtt. Kegel doktor hüvely záróizom-erosítő gyakorlatait eredetileg inkontinenciában (önkéntelen bevizelés) szenvedő klienseinek javasolta, abban a reményben, hogy panaszaikat némileg enyhíteni tudja. Meglepetésére azonban kliensei az inkontinenciából való kigyógyulás mellett változatlanul megnövekedett orgazmuskészségről számoltak be.

 

 *   *   *   *   *
 

 

A SAJÁT PROBLÉMÁK EREDETE

Sok pszichoterapeuta vallja, hogy egy személy önmagához való viszonya három éves koráig alapvetően eldől. Ha belegondolunk, milyen kevés felnőtt őszintén elégedett saját testével és lelkével, ijesztő számadatokhoz jutunk ha arra gondolunk, hány szülő képes testével-lelkével elégedett gyermek felnevelésére.

A gátlások és szorongások átörökítése gyakran nagyrészt tudattalan - a szülő hajlamos azt adni tovább, amit-ahogy maga is kapott, akár jó, akár rossz tapasztalat is volt az. De említsük példaként a kisgyermekkori szobatisztaságra nevelést, amelyben relatíve "tudatosan" (ámbár nem feltétlenül okosan) cselekszünk, hiszen a frigid felnőttek igen gyakran az ilyen téren való félresikeredett kísérletek áldozatai. Az elővigyázatlan szülő ahelyett, hogy fokozatosan és körültekintően végezné ezt a komplex feladatot, gyakran idő előtt erőlteti a dolgot és jutalmazás helyett szidással, nem ritkán pedig testi bántalmazással kíséri a "leckét".

A nem megfelelő nevelés drámai következményei felnőttkorban frigiditás mellett orgazmus-képtelenségben nyilvánulnak meg, de a durva tanítás eredményezhet a testével (és önmagával) örökösen elégedetlen, szégyellős, és önbizalom-hiányban szenvedő embert. Dr. Irene Kassorla szexuálpszichológus rámutat, hogy a végbél tájéki záróizmok két éves kor előtt nem muködnek tudatosan, így ezelőtt képtelenek ellátni a vizelet és széklet akaratlagos visszatartásának feladatát. A hiábavaló nógatás tehát, hogy a gyermek tartsa vissza ürülékét, a záróizmok állandó, szorongásos alapon való megfeszítését eredményezi, ami később viszont, már tudattalan szinten, az orgazmuskészséget gátolja.

 

 *   *   *   *   *
 

A MAXI ORGAZMUS

A szakirodalom említést tesz egy ritka, már-már exotikum-számba menő "maxi orgazmusnak" nevezett jelenségről, amely során a nő folyadékot lövell ki vaginájából (ez egy színtelen, szagtalan váladék és nem tévesztendő össze a vizelettel). A maxi-orgazmus egy semmivel össze nem téveszthető fiziológiai-pszichológiai "energiabomba", aminek során az egész test egyetlen erogén zónává válik, és egy átható, mindent elsöprő kéjérzérst eredményez. Bár Freud péniszirigységgel "vádolja" a nőket, sok férfi, akinek sejtése van arról, mit jelenthet az ilyen élvezet, azt vallja, hogy a péniszirigység valójában eltörpül a férfiúi maxi orgazmus-irigység mellett. A jó hír az, hogy ez nem egy kevesek számára megadatott kiváltság, hanem elsajátítható gyakorlat. Kassorla doktor szerint az a nő, aki hajlandó orgazmuskészségét fejleszteni, annál a maxi se nem ritka, se nem exotikus, sőt, a szorgalmas tanítvány képes egyetlen éjszaka alatt több tízszer is elélvezni.

 

 

 *   *   *   *   *
 

A GYAKORLAT

Aki a hüvelytorna gyakorlatait rendszeresen végzi, nem csak az időskori inkontinenciát (vizelettartási zavar) előzheti meg, hanem a záróizmok edzésének segítségével orgazmusainak mennyiségét és minőségét is javíthatja. Kassorla doktor kezdetnek a záróizmok beazonosítását javasolja: a vécére ülve kezdjük a vizeletet kiengedni. Utána akaratlagosan állítsuk le az ürítést. Várjunk néhány másodpercet, majd ismét engedjünk ki egy kis vizeletet, és ismét állítsuk le. Váltakoztassuk a kiengedés-megállítás folyamatát ameddig a húgyhólyag teljesen kiürült. Ezután, még mindig a vécén ülve lazítsuk el testünket. Mivel a vizelet eltávozott, most teljes figyelmünket az izmokra irányíthatjuk: tegyünk úgy, mintha még mindig vizelni próbálnánk, vagyis húgycsövünkkel kifelé nyomó hatást gyakoroljunk. Tartsuk meg a feszült állapotot néhány másodpercig, majd cselekedjünk ellenkezőleg, tegyünk úgy, mintha valamit be próbálnánk szívni a vaginába, mialatt figyelmünkkel végig követjük az izmokat. Ez egy gyakorlat ciklus. A végén lazítsunk (ez nagyon fontos, mivel az orgazmusnak is egy kellemes, lazult állapot az előfeltétele, és ilyenkor a testet erre kondicionáljuk). Ismételjük meg az egészet.

Törekedjünk minél tovább tartani (kb. 8-10 másodpercig) a feszültséget mindkét irányba, tudniillik ez az az idő, ami alatt az izmok munkát végeznek, tehát edződnek, és ami az alapfeltétele az orgazmuskészség javulásának. Miután ily módon beazonosítottuk az izmokat és megismertük a velük való munkát, nem marad más hátra, mint a napi rendszerességgel való gyakorlatozás. Körülbelül napi félórás rendszeres "edzés" már három hét után eredményeket produkálhat! Nem szükséges erre külön időt sem szánni: végezhetjük a gyakorlatokat irodában, buszon, könyvtárban ülve, felkelés előtt, lefekvés után, mobiltelefonon való beszélgetés közben, tévénézéskor, stb.

Forrás: hotdog.hu

 *   *   *   *   *

Hüvelytorna másképp

 

A szexfejlesztő gyakorlatok elvégzéséhez helyezkedj el kényelmesen,lazitsd el magad, teljes figyelmedet forditsd a nemiszerved tornáztatására és a tréning okozta érzetekre!

Laza bugyiban vagy hálóingben ülj le egy székre szétterpesztett combokkal! a Hüvelynyilásod és a szeméremajkak simuljanak a székhez úgy, hogy érezd a rájukgyakorolt nyomást! Hátad egyenes,derekad feszes legyen! Bizonyára veled is előfordult már, hogy erősen vissza kellet tartani a vizeleted vagy a székleted. Gondolj most arra,hogy szorítottad össze a hüvelyed, a végbélnyílást és ezzel egyidőben a hugycsőt körül vevő izom gyűrűt, hogy a vizeletet és a székletet vissza tartsd. Most akaratlagosan próbáld meg ugyanazt csinálni! Ha nem sikerül, próbáld ki pisiléskor megállítani a vizeletsugarat! Ellenörzés képpen nézz oda! tényleg sikerült?_ Húzd össze a hüvelyed,mintha valamit beakarnál szippantani, majd lazitsd el! Tehát: szoríts, majd lazits!

Figyelem! kezdjük:. Húzd össze, lazítsd el. húzd össze, lazítsd el! egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés! A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson. Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát. Érezned kell, hogy a hüvely bemeneted feszítéskor el távolodik a széktől majd lazításkor hirtelen visszahuppan a székre. Húzd össze, lazítsd el. húzd össze, lazítsd el. Kicsit elfáradtál és a légzésed is szaporább, de Csináld tovább! A gyakorlás során egyre jobban fogod érezni, ahogy a hüvelyed teljesen önállósul és mozog le-föl. Húzd össze, lazítsd el. húzd össze, lazítsd el.

1. Most egy kicsit gyorsan is: Szorít, lazít.szorit, lazit, Vegyél nagy levegőt és néhány másodpercig pihenj! Egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés! A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson. Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát. Remélem sikerült megérezned a hüvelyizmod mozgását és bátran nekivágsz a következő gyakorlatnak.

2. A következő gyakorlatot hüvely táncnak nevezzük. Ha jól végzed a gyakorlatot érezni fogod mint egy tánc ritmusát. Az 1 és a 4 a hangsúlyos. 1-re nagyon erősen húzd össze a hüvelyed, 2 és 3 alatt továbbra is tartsd megfeszítve ,4-re pedig lazítsd el! Kezdjük: Húz,tart,tart,ellazit,húz,tart,tart,ellazit, A húzás erőteljes és határozott legyen. A tartás olyan legyen mint egy hosszú szoritás. A lazitáskor a hüvelyizom szoritását engedd el! Ilyenkor azt fogod érezni,hogy a hüvelyben valami lezuhan. 1 2 3 4 Egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés! A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson a fejlődéshez. Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát.

3. gyakorlatot csúzdának nevezzük. ebben az izom munkában az a lényeg, hogy a szorítás és a lazítás is folyamatos lesz. Feszítéskor egy képzeletbeli csúzdán megállás nélkül csúszol fel 1 2 a teteéig, majd ugyan olyan lassan megállás nélkül csúszol le: 3 4 Érezned kell, hogy a felcsúszáshoz egyre nagyobb erővel kell szorítanod, a lecsúszáskor viszont figyelj arra, hogy ne tul gyorsan zuhanj le! A lazítást akkor csinálod jól, ha érzed,hogy húzza a mélység a hüvely izmod. Fel 1 2 Le 3 4 Egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés! A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson. Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, Később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát.

4. gyakorlat neve: belső rezegtetés. A hüvelyed szoritsd össze amennyire csak tudod és tartsd meg ezen a szinten! Ott benn egy kicsit lazíts, de azonnal feszítsd meg. az izmot. Tehát a szorítás meg marad csak itt benn rezegteted. Akkor jó a gyakorlat ha úgy érzed, hogy rángatózik a hüvelyed, vagy mintha egy kis labda pattogna ott benn. Figyelem: egy-két-egy-két-egy-két-egy-két, ki-be-ki-be-ki-be-ki-be. Tapasztalni fogod,hogy egész hüvelyed forróság járja át, nemivágyat érzel és könnyen felhangolódsz a szexre. Egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés! A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson. Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát.

5. gyakorlat neve: hüvely keringő. 1-re húzd össze a hüvelyed, 2-re lazítsd el, 3-ra pedig told ki mint vizeléskor, vagy szüléskor! A gyakorlatot lassan végezd! Az 1 és a 3 hangsúlyos. Feszít, lazít, kitol. Egy-két-há-egy-két-há-egy-két-há-egy-két-há Mintha nagyon lassú angolkeringőt járnál. Figyel j arra, hogy a kitolás is határozottan érezhető legyen. 1 2 3 1 2 3 1 2 3 1 2 3 Egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés! A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson. Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát.

6. gyakorlat neve diótörő Ülj le egy székre,lábad nyujtsd ki és csak a lábfejed tedd keresztbe. A térdeid erősen nyomd egymáshoz,úgy ,mintha egy diót akarnál összeroppantani, közben a combizmod és a hüvelyed feszitsd meg, és tartsd a szoritást! Ezután engedd el a térded és a hüvelyed szoritását,vagyis lazits! Tehát ezt a két műveletet végezd felváltva, amíg elszámolsz 10-ig. Nyomd össze a térded, majd lazits! Kezdjük. szorít,1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 lazít, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 szorít, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 lazít, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 szorít, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 lazít, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés! A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson. Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát. Ezzel a gyakorlattal sok vért pumpálhatsz a hüvelyedbe és csiklódba. Ha a következő gyakorlatot elsajátítod partnerednek olyan fantaztikus gyönyört nyújthatsz mint még soha.

7. Szívógyűrű Ez a gyakorlat szakaszos összehúzásból és úgyan ilyen szakaszos ellazításból áll. Képzeld azt, hogy a hüvelyedben van egy hímvessző, ami atövétől a makkjáig egyenletesen fel van osztva. és megvan számozva. A tövén 0, feljebb 1, a közepén 2 , még feljebb 3, a makkján 4-es szám van. A hüvely izmoddal próbálj föl és le csúszkálni a képzeletbeli péniszen úgy,hogy minden számnál megállsz egy pillanatra. Nyugalmi állapotban a nullán állsz. Az egyes eléréséhez nagyon finoman feszits éstartsd is meg ezen a szinten! A ketteshez már határozottabban feszíts és tartsd meg ezen a szinten! A hármashoz erősebben és tartsd meg ezen a szinten! A négyeshez a leg erősebben és tartsd meg ezen a szinten! A feszítésre így számolj: 1 2 3 4 Ezután a 4-esről,vagyis a himvessző makkjáról csússz vissza a hímvessző tövéig vagyis a nulláig ritmikusan megállva minden számnál. Erre tagolva a következőt mondd, hogy megkülönböztessd a feszítéstől: vissza-csúszok-telje-sen Feszítés: 1-2-3-4 Lazítás vissza-csúszok-telje-sen 1-2-3-4 Vissza-csúszok-telje-sen. Fokozatos és szaggatott legyen az összehúzás és a visszacsúszás. Érezned kel, hogy minden szám érintése egy pillanatnyi lüktetés. Egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés! A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson. Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát. Kicsit szuszogd ki magad,majd folytassd tovább! Partnered is segíthet a gyakorlat végzésében , ha hanyadt fekszik és mozdulatlanul tartja a merev hímveszőjét a hüvelyedben, míg a gyakorlatot végzed. Remélem a gyakorlatok végzése közben határozottan érezted a hüvely izmok helyét és működését. Javaslom,hogy ezeket a gyakorlatokat naponta háromszor végezd el!

Forrás: forum.index.hu

 *   *   *   *   *
 

Hüvelytorna gyorstalpaló

 

Bár nem helyettesíti a szakszerű tanfolyamot, akár ebben a pillanatban is elkezdheted erősíteni a hüvelyed. Tégy úgy, mintha a pisilni kéne, és vissza akarnád tartani: ahogy épp behúztad az izmokat, pont úgy kell erősíteni is azokat. Fontos, hogy miután megfeszítetted, tartsd úgy néhány másodpercig, majd lazítsd el teljesen. Tedd meg ezt naponta három alkalommal 20-30-szor, és néhány hét alatt már érezhető eredményt fogsz tapasztalni. Ha van rá alkalmad, inkább feküdj hanyatt, és úgy végezd.

MEDENCE BILLENTÉS: Feküdj hanyatt, húzd fel a térded kis terpeszben. A talpad legyen a talajon, a karok a test mellet. Lélegezz be, feszítsd meg a hasad és a popsid, majd nyomd a derekad a talajhoz, és közben görbítsd felfelé a medencéd. Tartsd meg a pozíciót legalább 10 másodpercig, közben lélegezz normálisan, és koncentrálj a hüvely izmainak szorítására. Engedd vissza a csípőd, közben lélegezz ki, majd ismételd újra.

PILLANGÓ: Feküdj hanyatt az ágyon, húzd fel a térded, hogy a sarkad a popsidat érintse. Nyisd szét a térdeid, és engedd le oldalra, miközben a talpaid fordítsd egymással szemben. Fontos, hogy ne erőltesd, és lélegezz normálisan. Tartsd így egy percig, közben legyen nagyon laza a combod és a csípőd. A kezeddel segítsd vissza a térded a kiinduló pozícióba, majd ismételd.

Forrás: nana.hu

 

 *   *   *   *   *

Miért fontos a hüvelytorna?

 

A mesés orgazmus ilyesmi: hol volt, hol nem volt... Nem mindig a partnertől kell várni az áldást, sokat tehetsz magad is azért, hogy intenzívebben éld meg az együttléteket. Elmondjuk, hogyan. Szex. Feltüzeli az érzékeinket, gyönyörhullámokkal áraszt el, és más dimenzióba helyezi az érzéseinket is a partner felé. Feltéve, hogy valóban örömteli, és kielégítő mindkét fél számára. A szeretkezéshez nem szükséges semmilyen kimagasló képzettség vagy gyakorlat, és nem függ a kortól sem. De mit tehet a nő az igazán élvezetes, jó szex érdekében?

 

KELL AZ ENERGIA

A legbiztosabb módszer a szexuális vágy élénkítésére és a hálószobai aktivitás növelésére az, ha rendszeresen edzel. A kardió edzés megfelelő működésbe hozza a hormonokat, levezeti a stresszt, fitté és fiatalossá varázsolja a tested, nagyobb önbizalommal, egészséggel és energiával tölt el. A rendszeres edzés növeli a nemi szervek vérellátását is, amitől azok ?olajozottabban? működnek, gyorsabban reagálnak az ingerekre. A Bentley College kutatása szerint azok a negyvenes éveikben járó nők, akik rendszeresen mozogtak, sokkal gyakrabban (átlagosan havonta hétszer) szeretkeztek, és jobban is élvezték, mint a mozgásszegény életmódot folytató kontrollcsoport. Mivel a szex sokszor komoly fizikai megterhelést jelent, és szükség van hozzá a jó állóképességre, A gyaloglás, a futás, a biciklizés, vagy az úszás (hetente háromszor minimum fél órán át) mindkét partnernek segít, hogy tovább bírják, és többször kívánják meg az együttlétet. A kardió edzéstérdemes kiegészíteni fekvőtámaszokkal és haspréssel. Ezek a gyakorlatok erősítik a vállat, a karokat és a hasizmot, amik mind szükségesek egy intenzív aktus során. Az alsó hasizomra végzett gyakorlatok pedig ott növelik a vérbőséget, ahol szex során igazán szükség van rá. Ha fitt és erős a tested, nem megy el a kedved a szextől csak azért, mert kifáradsz menet közben, ráadásul nem öli meg az unalom a szexuális életeteket, mert csak azt a bizonyos két pozíciót bírjátok huzamosabb ideig.

 

SZORÍTS, HA BÍRSZ!

Az intim izomzatot a szexuális együttléteken kívül nemigen használjuk, így kicsi az esély arra, hogy megfelelő gyakorlás hiányában feszesek maradjanak. Pedig ha erősítjük a gát és a medencefenék izmait, a szex valami varázslatos módon képes megváltozni, és sokkal örömtelibbé válni. Ázsiában a hüvely izmainak tornájátminden lány elsajátítja, és számunkra közel hihetetlen, ahogy sokan a medence mozgatása nélkül, kizárólag a hüvely ritmikus összeszorításával képesek a csúcsra juttatni partnerüket. Természetesen az ő testük sem épül fel másként, mint az európai nőké, így ez a technika tanulható. Ehhez nem kell más, mint hogy a belső izmok megfelelően edzettek legyenek, és az irányításunk alatt működjenek. Erre számos módszer létezik, és abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a Kriston Intim Torna hazai pályájánmozgunk. Bár nem kifejezetten az orgazmuskészség javítására fejlesztették ki, ettől még az egyszerű, könnyen tanulható gyakorlatok eredménye számos egyéb, rendkívül pozitív hatás mellett ?igen kecsegtető. Az úgynevezett Kegel-gyakorlatokról számos tévhit kering, a tengerentúlon például a medencealapi izmokat leegyszerűsítve csak Kegel-izmoknak nevezik. Nyilván nem ő fedezte fel, hogy ezek akaratlagosan is működtethetőek, hiszen az erre a területre ható gyakorlatok már évezredekkel ezelőtt az általános tudás részét képezték például Ázsiában. Kegel a gát izomzatának gyengeségéből eredő problémák műtét nélküli kezelésére dolgozott ki rehabilitációs gyakorlatokat, ami mellékhatásként intenzívebb és örömtelibb szexuális életet biztosított a nők számára. A Kriston módszerrel ellentétben a Kegel gyakorlatok a páciens megfigyelése és a hüvely tapintással való ellenőrzése után egy szorításmérő segédeszközt használnak, amit aztán otthon saját magunk is használhatunk  immár egyedül.

 

A KOCOGÁS IS ÁRTHAT

Az olyan függőleges terhelések, amikor a gát izomzatára nyomás nehezedik, sokat ronthatnak a hüvely izmainak feszességén. Így nem javasolt például nagy terpeszben erőlködni (kitörések, guggolások), vagy ritmikus függőleges ütődéseknek kitenni a gátat, ha nem szeretnéd, hogy az izmok tovább nyúljanak. Mivel pont az ellenkezőjére vágyunk, oda kell figyelni, hogy a szépségért folytatott küzdelem közben ne ártson a szexuális életnek. A fekve végzett gyakorlatok mindig sokkal kíméletesebbek, és lehetővé teszik a belső izmok hatékony erősítését is. Rengeteg erősítő és nyújtó gyakorlat létezik, ami hozzásegít az élvezetesebb szexhez. A jóga kifejezetten alkalmas erre, de a Pilates vagy a Callanetics is segíthet. Az úszás, mivel kiküszöböli a gravitáció hatását, nagyon hatékony ? különösen a mellúszás lábtempója segít feszesíteni a kritikus területet. És bár érdemes odafigyelni, hogy melyik gyakorlatok ártanak a gátnak, ettől még szinte bármilyen mozgásfajta jó arra, hogy a vérkeringést, az állóképességet, a hormonháztartást, a vágyat, az örömöt még intenzívebbé tegye.

Forrás: nana.hu

 
 
 *   *   *   *   *

 Tanácsadás párkapcsolati problémákban, társtalanságban.

Szerelmi jóslatok és varázslatok.

Szerelmi kötés és oldás.

Szerelem behívás, párkapcsolatteremtés.

     

Éva Ilona 

*   *   *   *   *

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

 //josvonal.gportal.hu * 200-Ft/perc * 0-24 * Jóslás telefonon, e-mail-ben és személyesen

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK * JÓSVONAL A FACEBOOK-on

 

 

 

     
SZÉP NAPOT!

Itt a jobb oldali oszlopban: EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

*     *

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és személyes konzultációval * Kattints ide: //ciganykartya.gportal.hu * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 

 

***

3 TIPP a cigány kártya megtanulásához


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK ONLINE * Az alapoktól a mesteri szintig * Kattints ide: //tarotakademia.gportal.hu

  

***

3 TIPP a Tarot kártya megtanulásához


 

CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * On-line, valamint személyesen * Parapszichológiai tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában * Kattints ide:  //tarotakademia.gportal.hu

666 bölcsesség a Tarot kártyában

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * On-line kurzus * Kattints ide: www.evailona.hu

Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... * Előadó: Éva Ilona

ANGEOLÓGIA


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 8900- (Tündérképz


* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

* Részletek

a tan anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  

 


 

SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * Kattints ide: www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * KATTINTS IDE!

Bach alkatiszer készítése * Virágeszenciák jelentése * Állapotfelmérés és javallat

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok és minden, ami SZERELEM!!!  //boszorkanykonyv.gportal.hu


 

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design
     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

     
MESTEREK ÜZENETE
     
***

     
*********

     
Statisztika
Indulás: 2011-04-29
     

ÉVA ILONA Királyné* MESTERI JÓSLATOK, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, telegrammon, személyesen +36703145911 (3000-Ft/10 perc). Időpont egyeztetés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: +36703145911 * Kattints ide!  Éva Ilona

#jós #jóslás #kártyavetés #sorselemzés #szerelem #anyagiak #jogiügyek #egészség  #cigánykártya #tarotkártya #lenormandkártya #bachvirágterápia

     

A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!