JÓSVONAL ROYAL JÓSDA
CSODÁS NAPOT!

   Üdvözöllek

Kedves Látogató!

Áldás Neked:

*     *

     
JÓSLÁS*SORSELEMZÉS
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     

Napi idézet...

 

Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés

 


ROYAL JÓSDA  A FACEBOOK-on:

 www.facebook.hu/royaljosda


 VEZETETT MEDITÁCIÓ

TÖLTEKEZÉS A FÉNNYEL, hogy ragyogj, mint az angyalok

TALÁLKOZÁS ÖNMAGADDAL, hogy valóban az légy, aki vagy


 Boldogság terápia

KATTINTS IDE!

*   *   *

TÜNDÉR ORÁKULUM

NAPI ANGYALI TÜNDÉRÜZENET * Indítsd el a videót és ahol találomra megállítod, ott olvasható az üzeneted.

     
JÓSOLJ MAGADNAK!

A CSODÁLATOS LENORMAND KÁRTYÁVAL!

KATTINTS IDE!

     
* VILLÁM JÓSLAT

JÓSOLJ MAGADNAK

CIGÁNYKÁRTYÁVAL

DERŰSEN! :)

Kattints a videóra!

Indítsd el a videót, majd találomra állíts meg. Ott olvasható a Te üzeneted.


Bolondos jövendő Alice Csodaországából

A videó elindítása után állítsd meg a pergő képsorokat, és máris olvashatod az üzenetedet. (jobb alsó sarokra kattintva nagy képernyőre vált a videó) 


VÁLASSZ EGY LAPOT, mely felel a kérdésedre


Íme a JÖVŐD! 


Mi az ÉLETFELADATOD? Válassz egy lapot!


Szeret vagy nem szeret?


A szerelmi jövőd 


ÜZENET * Ha nem tudod, hogyan kell csinálni, akkor meg tudod csinálni


Isten vagy, Istennő vagy!

Az Istennők vonzzák Isteneiket

     
JÓSOLJ MAGADNAK!*
     
FÉNYADÓ BLOG
Friss bejegyzések
2023.11.22. 22:33
2023.05.04. 00:35
2023.05.04. 00:02
2023.05.03. 23:51
2023.05.03. 23:29
2023.02.05. 23:10
2023.02.05. 22:56
2023.02.05. 22:47
2023.02.05. 22:33
2023.02.05. 22:25
2023.02.05. 21:33
2023.01.20. 22:50
2023.01.20. 22:38
2023.01.20. 22:08
2023.01.20. 21:37
2023.01.20. 20:43
2023.01.20. 19:59
2023.01.20. 19:38
2019.08.20. 19:34
2019.03.13. 22:37
Friss hozzászólások
     
MÉG TÖBB TANÁCSADÓ
     
HÍRES JÓSOK, JÓSLATOK
     
TITKOK ÉRDEKESSÉGEK
     
SZERELEMRŐL MINDEN
     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

Kattints ide:

 pajzán vidámság

 

     
* FÉNYADÓ BLOG, hogy tisztán láss

REINKARNÁCIÓ? AZONOS VÉRVONAL? VAGY CSAK EGY BOLYGÓRÓL JÖTTEK?

2019.08.20. 19:34, Evva Lena di Reirossi / Éva Ilona
Leonardo da Vinci Vs Ciró Marchetti

 

REINKARNÁCIÓ? AZONOS VÉRVONAL? VAGY CSAK EGY BOLYGÓRÓL JÖTTEK?

Leonardo da Vinci Vs Ciró Marchetti

 

 

 


 

„…vérbeli azonosság van bennük vagy talán Ciró Marchettiben született újjá Leonardo da Vinci szelleme…”

 

Egysíkú művészetkedvelésem középpontjában Leonardo da Vinci áll. Tulajdonképpen csak őt ismerem. Na jó, azért egy kicsit Botticellit, Michelangelót, Raffaellót és a preraffaelitákat is ismerem, ám a Number 1 Leonardo. Lenyűgöz az általa festett alakok szépsége, tisztasága és fantasztikusnak tartom a mester sokoldalúságát. Értelemszerűen a modern alkotók közül is azok érintenek meg, akikben felfedezek valami „Leonardóságot”.

Eddig Ciró Marchetti grafikusban, digitális képalkotóban fedeztem fel a legtöbb „Leonardóságot”. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a használatban lévő Tarot, Lenormand és Kipper kártyám Ciró Marchetti alkotásai. Választásom e kártyákra azért esett, mert szépnek tűntek a szereplők, kellemes hangulat áradt a jelenetekből, úgymond jó energia hatotta át a lapokat. Látszott, hogy az alkotó egészséges életszemlélettel, inspiráló háttérrel és jó energiával rendelkezik. Egy ilyen ember alkotásaival nap, mint nap dolgozni bizony jó érzés, hiszen a jeleneteken átjön a rajzoló energetikája. Azt is észre kellet vennem, hogy honlapjaimat Ciró Marchetti képei uralják.

Amikor elmentem egy Leonardó kiállításra, egyértelművé vált számomra, hogy Ciró Marchettinek van valami köze Leonardo da Vincihez azon túl, hogy inspirálta a művészetét. Túl sok azonosságot véltem felfedezni kettőjükben, mely számomra azt jelenti, hogy vagy vérbeli azonosság van bennük vagy talán Ciró Marchettiben született újjá Leonardo da Vinci szelleme. Persze lehet, hogy csak egy bolygóról jöttek. :)

Az arcképüket nézve, még „hajaznak” is egymásra, valamint mindketten itáliaiak, mindketten a reneszánsz világában élnek, éltek, illetve Leonardo valóban abban élt. Ciró Marchetti műveiben pedig elsősorban a reneszánsz motívumok, öltözetek, jelenetek a mérvadóak. Mindketten képalkotók, és mindketten rendkívül termékenyek az alkotás mezején. Itt van némi különbség, mert míg Leonardo az élet különböző területén csillogtatta meg tehetségét, addig Ciró Marchetti csak és kizárólag a grafikusi pályán élte meg talentumát, azt viszont mérhetetlenül sokoldalúan és termelékenyen. Eddig legalább egy tucat kártyasorozatot alkotott és megszámlálhatatlan képen kápráztatott el bennünket fantasy és mesés világával.

 

 

 

Mindkettőjüket inspirálta a cirkusz és a színház világa… Amikor Leonardo da Vinci elszegődött a milanói Sforza fejedelem szolgálatába, ő maga azt mondta, hogy hadmérnökként dolgozik a hercegnek, ám valójában eseményszervezői és látványtervezői megbízást kapott. A korabeli Milánó nagy éves ünnepségének a szervezésével bízta meg a fejedelem, ahol látványos parádéval ajándékozta meg az uralkodó a népét. Leonardo reflektort, kocsit, kerékpárt, emelő- és sétálószerkezeteket tervezett, épített pusztán színpadi kelléknek szánva azokat. Az utókor viszont a napi életben hasznosította találmányait.

Ciró Marchetti minden kártyasorozatában megjelennek a táncosnők, a balerinák, a színház és a cirkusz világa. Egy teljes kártyasorozatban, az Oracle of Visions-ben a színpadi világon keresztül tolmácsolja a spirituális üzeneteket… szó szerint fantasztikusan.

 

 

Mindkettőjük múzsája, legtöbbet megjelenített szereplője képeiknek, szerelmük és egyben feleségük. Leonardo többnyire Szűz Mária és Szent Katalin megjelenítéséhez kölcsönözte Izabella Aragon nápolyi hercegnő arcvonásait, míg Ciró Marchetti az Uralkodónők és a királynők[1] lapjain a feleségét emelte rangra. A két művész által felvonultatott hölgyek nem az adott kor „cicababái”, divatos szépségei, ám mégis varázslatos báj és kellem árad belőlük. Teljesen nyilvánvaló, hogy mindkét alkotó imádja és tiszteli a gyengébbik nemet és az úgynevezett tiszta, természetes szépséget dicsőítik.

 

 

Mindkét művészre jellemző, hogy kedvelik önmagukat is belefesteni, belerajzolni alkotásukba, mégpedig vagy illusztris személyként vagy pedig valami meglepő szerepkörben. Leonardo leginkább Keresztelő Szent János megjelenítéséhez adta arcvonásait, de felfedezhetjük Jézusként, a 12 apostol egyikeként vagy Gabriel arkangyalként. Ám mindezek mellett az ő arcát láthatjuk Keresztelő Szent János levágott fején is. Ciró Marchetti többnyire királyok szerepében látható, de időnként az udvari bolond jelmezét is magára ölti. Szerepjáték kedvelők mindketten :)

 

 

Mindkét alkotó rajong a szerkezetekért, a mechanikus gépekért, a repülésért, a vízi járművekért… És a háttereikben is van valami hasonlóság…

 

 

 

 

És még egy hasonlóság… Csak e két művész töltött be jelentős szerepet az életemben. Egyetlenegy életrajzi könyvet olvastam, Leonardo da Vinciét. Bármely városban jártam, ha ott Leonardo kiállítás volt, azt megnéztem. Diagnosztikai munkám logójának a híres „csillag emberét” használtam.  Ciró Marchetti csodálatos kártyáival navigálom a hozzám fordulók sorsát, emberek életét… Leonardo képeivel illusztrált asztali naptár mellett :)

 

Talán ha a számmisztika segítségével megvizsgálom Leonardo születési és halálozási dátumát, okosabb leszek…

1452. 4. 15… Leszületésének fő célja az individum kiteljesedése (1…1), mégpedig elsősorban a munkásság területén (4…4), miközben a legnagyobb szabadságot élvezi (5…5). Amit létrehoz, megalkot, azt a legmagasabb szinten kell művelnie (24…a teljes kör -12- kétszerese, a tökély száma… az összes nagy egyházi ünnepet is 24-re tették, nem véletlenül… Karácsony, Szent György napja, Szent Iván napja). Családalapítás nem feltétlenül szükséges, ám egy társ, egy hölgy azért kell a boldogsághoz (2), mégpedig egy olyan hölgy, aki szabadságot ad (2 előtt 5), és segíti, inspirálja az egyéb elfoglaltságot, a munkát, a hivatást (2 után 4). Minden számból kettő van 11 44 55… a kette már önmagában kettő… Ez azt jelenti, hogy ez már egy második, másik élet, ergo igen nagy tapasztalata van a földi világban. Ez megmagyarázza különleges tehetségét, és jelenti azt is, hogy még visszajön. Tényleg akkor jön vissza a földre, amikor kedve szottyan (11 55). 241…nincs ritmusban, pedig ritmussal indul (24…2 duplázva 4)… Ez szétszórtságot jelez, s tudható, hogy Leonardo nem sok mindent fejezett be. Ha 1454. 2. 15-én született volna, akkor ritmusba került születési számok szerint (421…feleződés) rendezettebb, befejezettebbek lettek volna az alkotásai.

 

1519. 5. 2. az elhalálozás időpontja, mely szerint majd akkor születik le, amikor csak a kedve szottyan (1…1…5…5) és szintén az individum kiteljesedése lesz a feladata (1…1)… és biztosan le születik ismét (1…1). Ám akkor már nem a munka és a hivatás lesz a központban, hanem az, hogy amit elkezd, azt fejezze is be (19). Kétkezi munkát nem fog végezni, erre utal a 4, 6, 8 számok hiánya. Feleség, család a következő életben sem kötelező, de egy vagy több szabadságot adó társ, hölgy fontos lehet. Hát, ez életben úgy mutatkozik, hogy elég egy szerető. Erre a páratlan számokból lehet következtetni… majdnem mindegyik páratlan.

 

És mikor születik le? Leonardo imádta a rejtvényeket és az elgondolkodtató utalásokat… biztosan elrejtett valami közlendőt a tudatalattija az elhalálozási időpontban.  Ám úgy tűnik nincs semmi agymozgató feladat, mert teljesen világosan itt a dátum: 1952. 5. 1. vagy 1. hó 5.  Körülbelül ekkoriban születhetett Ciró Marchetti… 

 

Érdekes, hogy Ciró Marchetti Encore Tarot kártyasorozatának XXII-es (ismétlődés 2x) Örökkévalóság lapján Leonardo da Vinci található… Vajon ez olyan frajdi elszólás Marchetti részéről, azzal a jelentéssel, hogy „Visszajövök, mindig visszajövök…”

 

 

Végezetül :) jöjjön még egy meglepetés:

 


[1] A Tarot kártya trompf, azaz rangos lapjai

*   *   *

 

/EvvaLena Éva Ilona

 

 

*   *   *

Még nincs hozzászólás.
     
SZÉP NAPOT!

Itt a jobb oldali oszlopban: EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

*     *

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és személyes konzultációval * Kattints ide: //ciganykartya.gportal.hu * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 

 

***

3 TIPP a cigány kártya megtanulásához


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK ONLINE * Az alapoktól a mesteri szintig * Kattints ide: //tarotakademia.gportal.hu

  

***

3 TIPP a Tarot kártya megtanulásához


 

CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * On-line, valamint személyesen * Parapszichológiai tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában * Kattints ide:  //tarotakademia.gportal.hu

666 bölcsesség a Tarot kártyában

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * On-line kurzus * Kattints ide: www.evailona.hu

Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... * Előadó: Éva Ilona

ANGEOLÓGIA


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 8900- (Tündérképz


* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

* Részletek

a tan anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  

 


 

SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * Kattints ide: www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * KATTINTS IDE!

Bach alkatiszer készítése * Virágeszenciák jelentése * Állapotfelmérés és javallat

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok és minden, ami SZERELEM!!!  //boszorkanykonyv.gportal.hu


 

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


 

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design
     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

     
MESTEREK ÜZENETE
     
***

     
*********

     
Statisztika
Indulás: 2011-04-29
     

ÉVA ILONA Királyné* MESTERI JÓSLATOK, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, telegrammon, személyesen +36703145911 (3000-Ft/10 perc). Időpont egyeztetés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: +36703145911 * Kattints ide!  Éva Ilona

#jós #jóslás #kártyavetés #sorselemzés #szerelem #anyagiak #jogiügyek #egészség  #cigánykártya #tarotkártya #lenormandkártya #bachvirágterápia

     

A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!