JÓSVONAL ROYAL
CSODÁS NAPOT!

   Üdvözöllek

Kedves Látogató!

*     *

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkany.gportal.hu

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET *

*     *

     
JÓSLÁS*SORSELEMZÉS
     
HIRDESS, BÖNGÉSSZ!
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
FÉNYADÓ BLOG
Friss bejegyzések
2018.07.04. 12:24
2018.06.22. 09:45
2018.06.21. 12:46
2018.06.13. 14:15
2018.05.23. 21:57
2017.10.30. 18:32
2017.10.27. 12:14
2017.06.25. 15:16
2017.06.01. 23:01
2017.02.22. 12:13
2016.09.04. 13:02
2016.03.06. 13:25
2016.01.08. 11:01
2015.02.27. 19:36
2015.01.29. 22:29
2015.01.29. 22:20
2015.01.29. 22:04
2015.01.29. 20:54
2015.01.29. 20:17
2015.01.28. 23:23
Friss hozzászólások
     

Napi idézet...

 

Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés

 


ROYAL JÓSDA  A FACEBOOK-on:

 www.facebook.hu/royaljosda


 

Világvége jóslat?

Mi az igazság?


 VEZETETT MEDITÁCIÓ

TÖLTEKEZÉS A FÉNNYEL, hogy ragyogj, mint az angyalok

TALÁLKOZÁS ÖNMAGADDAL, hogy valóban az légy, aki vagy

 

     
MÉG TÖBB TANÁCSADÓ
     
HÍRES JÓSOK, JÓSLATOK
     
TITKOK ÉRDEKESSÉGEK
     
SZERELEMRŐL MINDEN
     
JÓSOLJ MAGADNAK!
     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
***

     
*********


TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Képre kattintva betekintő és leírás!

     
****

     
LINKAJÁNLÓ
     
Statisztika
Indulás: 2011-04-29
     

Mágikus rendek
Szabadkőműves rokonok

 

A kései ókor és a korai középkor misztikus tanainak gyűjtőneve a gnoszticizmus. Időszámításunk szerint a II. században alakult ki Észak-Afrika keleti térségében, zsidó, pogány-platonikus és korai keresztény elemek keveredéséből. Tanainak lényege, hogy a megvilágosodás kulcsa nem a hit, hanem a tudás, vagyis a gnózis (görög eredetű szó). A materiális világ legyőzésére törekedtek. A gyakorlatban számmágiát, szómágiát alkalmaztak, ötvözve az ókeleti asztrológia démonhitével. Egyik fontos istenük Abraxas. Az abraxasgemmák olyan talizmánok, amelyek a gnosztikus szekták számmágián alapuló tudásából merítenek. A gnoszticizmus írásos forrásai az újtestamentumi Apokrifek és a Pisztisz Szophia (kopt nyelvű dokumentum a III. századból), amely a sötétségbe rejtett bölcsesség szenvedéssel teli útjáról szól. Legfontosabb képviselői Alexandriai Kelemen, Origenész és Tertulliánusz.

A középkori mágia felvirágzása a vándor adeptusoknak és az alkimistáknak köszönhető. Az alkímia Egyiptom eredeti nevéből, a Kemből alakult ki arab közvetítéssel. (al kimiya, a Fekete Ország mágikus mestersége) Az arabok Egyiptomból hozták át a folyadékok és ötvözetek mágikus erejébe vetett hitet, Marokkóba majd Spanyolországba. A IX. -XI. században Sevilla, Córdoba és Granada voltak a fő központok. Később ez az ezoterikus tudomány egész Európában elterjedt.

A Templomosok rendje 1118-ban alakult. Hugues de Payns francia nemesember és kilen társa alapította. Eredetileg a Szentföldre induló zarándokokat védelmezték. Feltehetőleg a Frigyládát és a Grált akarták felkutatni. Jeruzsálemben felépítették Salamon templomát, mely a szálláshelyük lett. Ekkor még El-Aksza mecsetnek hívták. A XII. századra jelentősen meggazdagodtak, állítólag a legnagyobb kincsként a szent Grált őrizték. A gnosztikus filozófiát követték. Nagy hatást tettek rájuk az albigensek és a Katarok ezoterikus hagyományai. V. Kelemen pápa idején felszámolták a rendet. Utolsó nagymesterüket Molay-t megkínozták és máglyára küldték társaival együtt. Franciaországban a mai napig keresik a Templomosok kincsét és a Grált.

A Rózsakeresztesség alkímiai szemléletből alakult ki, Christian Rosenkreutz hatására. Eredete 1614- 1616-ra tehető, amikor három, az okkult testvériség által megalkotott könyv jelent meg. A feltételezett szerző Johann Valentin Andreae. Az első mű a Fama Fraternitatis (Nagytekintetű Rózsakereszt rend)-Christian Rosenkreutz találkozása a demcari bölcs emberekkel. A másik könyv a Confessio Fraternatitis (A Rózsakeresztes testvériség Vallomása) -Rosenkreutz életéből villant fel részleteket, és a csatlakozásra buzdít. A harmadik a Chymische Hochzeit Christiani Rosenkreutz (Rózsakereszt Krisztián alkímiai mennyegzője)-melyben a szereplő felfedezi a Bölcsesség titkos könyveit. Állítólag ez a rend a templomos lovagok misztériumának egyenes folytatása, akik átvették a Grál őrzését. A rózsa és a kereszt Andreas Libevius szerint Luther pecsétjéhez kapcsolódva keletkezett. Szívből kinövő keresztet ábrázol egy rózsakehely közepén. A rózsa kelyhe a Grál, ami felfogja a vért, és öt szirma Jézus öt szent sebe. A közepe Jézus szent szívének és a szeretetnek a szimbóluma. A kereszt a halál feletti győzelem, a szellem felé fordulás és a négy elem jelképe. A Rózsakeresztesek az évszázadok folyamán több néven és több alakban bukkantak fel. Jelentős politikai befolyásuk volt. 1769-ben Eperjesen alakult meg az első magyar páholy. A Szabadkőművesekkel szemben a Rózsakeresztesség a lélek útja. Napjainkban a Rózsakeresztnek több ága létezik, például az Egyiptomi Rózsakereszt és az Arany Rózsakereszt.

A Golden Dawn (Arany Hajnal) 1888-ban Angliában alakult mágikus rend, Dr. Wynn Westcott (1848-1925) hozta létre Samuel McGregor Mathers (1854-1918) segítségével. Szertartásaik eredetileg egy angol rózsakeresztes hagyatékában talált öt szabadkőműves fokozaton alapultak. Az első időkben jórészt okkult és szakrális szövegeket tanulmányoztak. 1892-ben egy új, az első 5 fokozat felett elhelyezkedő belső rendet hozott létre Wescott, Mathers és Dr. William Woodman, mely az Ordo Rosae Rubeae et Aurea Crucis (A vörös rózsa és az arany kereszt rendje) nevet viselte. Ez három új fokozatot jelentett. Ehhez később még hármat illesztettek, melyhez csak a rend titkos mesterei férhettek hozzá.
A fokozatok alsó rendje: 0. neophyte, 1. zelator, 2. theoricus, 3. practicus, 4. philosophus. A középső rend: 5. adeptus minor, 6. adeptus major, 7. adeptus exemptus. A felső rend: 8. magister templi, 9. magus, 10. ipsissimus. Ezekhez a fokozatokhoz Mathers rendelte hozzá a Kabbalista szefirák rendszerét. ő volt az, aki a rituális mágia felé irányította a rend tevékenységét. Nagy mértékben támaszkodtak a Dee és Kelly által kifejlesztett énoki mágiára. A rend első temploma az Úzisz Urania volt (1888. London), utána Ozirisz temploma, majd Hórusz temploma, Amon-Rá temploma és végül Ahathoor temploma (Párizs) jött létre. Ezek nevei jelzik az erős egyiptomi hatásokat, de foglalkoztak görög, rózsakeresztes, kelta, énoki és hindu elemekkel is.

......

Argenteum Astrum (Ezüst Csillag) néven, Aleister Crowley alapított rendet 1907-ben kb 100 taggal. Crowley kinevezte magát Magister Templivé, miután láthatóvá tett egy Choronzon nevű démont. (1909 december 6. ) (Más források szerint ezt a fokozatot Kínában szerezte.) Ezután egy szexuális mágiával foglalkozó német titkos rend, az Ordo Templi Orientis vezetője, Theodor Reus megvádolta, hogy elárulta tanításaikat. Crowley az első világháború kitörése után az Egyesült Államokba utazott és az OTO amerikai ágát próbálta összehozni. Főbb könyvei a vezérlőszelleme, az egyiptomi Aiwass által diktált Liber Al vel Legis (A Törvény Könyve), a 777, a The Book of Thot (Thot könyve), a The Vision and the Voice (A látomás és a hang), The Confessions (Vallomások), a Magick in Theory and Practice (A mágia elmélete és gyakorlata) és a Quabalah of Aleister Crowley (Aleister Crowley Kabalája). Megjelentette a The Equinox (Napéjegyenlőség) című több száz oldalas folyóiratot.
Mysteria Mystica Maxima vagy M.M.M. néven alapította meg Crowley az OTO brit páholyát 1912-ben. Vezetője Victor Neuburg volt. Crowley később egyesítette az Argenteum Astrummal.

......

Az Ordo Templi Orientis-t 1896-ban alapította Karl Kellner Németországban. Célja volt a nemi gyönyört a metafizikai önmegvalósítás szolgálatába állítani. Tantrikus iskolák hagyományait követte. 1905-ben, Kellner halála után az új vezető és az első nagymester Theodor Reuss, majd 1922-ben Crowley lett, aki később elérte a legmagasabb, vagyis a Supremus és Legszentebb Király elnevezésű fokozatot, és egész Britanniában ő képviselte a rendet. A rend a Baphomet nevet adományozta neki. A tagok a szertartások során szexuális energiát gerjesztettek, de kilenc beavatási fokozatuk közül csak az utolsó háromhoz kapcsolódtak a szexuális jellegű tanítások és módszerek. A 7. a szexuális mágia teoretikus (elméleti) oldala, a 8. mágikus maszturbáció egy istennel vagy egy istennővel elképzelve, a 9. tényleges szexuális érintkezés, melyben fizikai partnerük testesítette meg az istenséget. Tanításaik között szerepelt a kabbalista Élet Fájának sötét, hátsó oldalának feltárása, Ananse pókhálójának segítségével. Ananse az ashanti legendákban szereplő pók, aki megteremtette az anyagot, melyből Nyame, a legfőbb égisten megalkotta az első emberi lényeket.
Jelenleg két OTO szervezet van. Az angliai rend vezetője Kenneth Grant, a kaliforniai szervezeté pedig Grandy McMurtry.

A Crowley által az első világháború után, a szicíliai Cefalu-ban alapított vallás és mágikus központ (kolostor) a Thélema (a szó jelentése akarat). Kábítószeres orgiák, pogány ihletésű mágikus szertartások jellemezték. Angol újságírók támadták a szervezetet. A botrány akkor tört ki, mikor Crowley legjobb tanítványa meghalt. Ekkor Mussolini parancsára kiutasították őket Olaszországból. Crowley axiómája: Tedd amit akarsz, s az lesz a törvény. Meggyőződése szerint az embernek kapcsolatba kell kerülnie a szent vezérlőangyallal és meg kell találnia a belső célt és az igazi akaratot.
Crowley azt a nézetet vallotta, hogy minden férfi és minden nő egy csillag, és létünk legfőbb értelme a szakadékon való átjutás.

A Belső Fény Testvérisége (1922) Dion Fortune és férje által alapított mágikus rend. Célja az volt, hogy felkeltse az emberek érdeklődést a mágikus tanok iránt, ezért előadásokat tartottak és kiadványokat publikáltak. Jelentős toborzó munkát is végeztek. Egy ideig a Teozófiai Társaság Keresztény Misztikus Páholya elnevezést viselték, de ezt hamarosan megváltoztatták. A Belső Fény Testvériségéből nőtt ki a Fény Szolgái elnevezésű okkult csoport. Ennek jelenlegi vezetője Dolores Ashcroft-Nowicki, a kelta mágia, az ösvénymunkák (a tudat belső ösvényein való kutatás) szakértője. Központjuk Jersey államban, St. Helierben található.
Alice Bailey (1880-1949) angol misztikus által alapított teozófikus, mágikus rend az Arcane School. Tanításaikat belső mesterek (többek között Koot Hoomi-val és egy "tibeti"-nek nevezett lénnyel folytatott beszélgetések) ihlették. A központjuk Londonban található.

......

Forrás: magia.szeretni.hu

FILM A SZABADKŐMŰVESEKRŐL    

*   *   *   *   *

 FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

 JÓSVONAL.eu * 130-Ft/perc * 0-24 * Jóslás telefonon, e-mail-ben és személyesen

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK * JÓSVONAL A FACEBOOK-on

 


     
SZÉP NAPOT!

 Itt a jobb oldali oszlopban: EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

*     *

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * Kattints ide: www.ciganykartya.eu * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 

 


 

TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig * Kattints ide:

www.tarotakademia.hu

  


 

CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line, valamint személyesen * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu


 

VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában * Kattints ide:  www.tarotakademia.hu

666 bölcsesség a Tarot kártyában

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * Kattints ide: www.evailona.hu

Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... * Előadó: Éva Ilona

ANGEOLÓGIA


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) 


* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  

 


 

SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * Kattints ide: www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

Bach alkatiszer készítése * Virágeszenciák jelentése * Állapotfelmérés és javallat

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok és minden, ami SZERELEM!!! * www.evailona.hu *


 

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


 

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * Kattints ide:  www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

*     *

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     

Tarot tanfolyam


JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

1. KELE VERUSNÁL - mindent beszerez, ami ezotéria. Specialítása azon a kiadványok beszerzése, melyek már nem kerülnek nyomtatásra, gyártásra. www.ezokonyvek.hu

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

     
EZOTERIKUS KÖNYVEK ingyen
     
MESTEREK ÜZENETE
     
EZOTERIKUS ZENÉK ingyen letöltés
     
EZOTERIKUS FILMEK itt nézhető
     

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN  kattints ide 

Éva Ilona  * MESTERI JÓSLATOK, PRÓFÉCIÁK, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, skype-on: +36703145911 (3000-Ft/10 perc). Egyéb időponthoz egyezteés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: +36703145911 *  http://facebook.com/evvalena

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM * TAROT TANFOLYAM * LENORMAND KÁRTYA TANFOLYAM * SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * ANGYAL TANFOLYAM. * MÁGIA TANFOLYAM ****** A tanítások helyszíne Budapest, v. ker. Bővebb információ * http://www.facebook.hu/tunderkepzo

     

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG