JÓSVONAL ROYAL
CSODÁS NAPOT!

   Üdvözöllek

Kedves Látogató!

*     *

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkany.gportal.hu

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET *

*     *

     
JÓSLÁS*SORSELEMZÉS
     
HIRDESS, BÖNGÉSSZ!
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
FÉNYADÓ BLOG
Friss bejegyzések
2018.07.04. 12:24
2018.06.22. 09:45
2018.06.21. 12:46
2018.06.13. 14:15
2018.05.23. 21:57
2017.10.30. 18:32
2017.10.27. 12:14
2017.06.25. 15:16
2017.06.01. 23:01
2017.02.22. 12:13
2016.09.04. 13:02
2016.03.06. 13:25
2016.01.08. 11:01
2015.02.27. 19:36
2015.01.29. 22:29
2015.01.29. 22:20
2015.01.29. 22:04
2015.01.29. 20:54
2015.01.29. 20:17
2015.01.28. 23:23
Friss hozzászólások
     

Napi idézet...

 

Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés

 


ROYAL JÓSDA  A FACEBOOK-on:

 www.facebook.hu/royaljosda


 

Világvége jóslat?

Mi az igazság?


 VEZETETT MEDITÁCIÓ

TÖLTEKEZÉS A FÉNNYEL, hogy ragyogj, mint az angyalok

TALÁLKOZÁS ÖNMAGADDAL, hogy valóban az légy, aki vagy

 

     
MÉG TÖBB TANÁCSADÓ
     
HÍRES JÓSOK, JÓSLATOK
     
TITKOK ÉRDEKESSÉGEK
     
SZERELEMRŐL MINDEN
     
JÓSOLJ MAGADNAK!
     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
***

     
*********


TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Képre kattintva betekintő és leírás!

     
****

     
LINKAJÁNLÓ
     
Statisztika
Indulás: 2011-04-29
     
* FÉNYADÓ BLOG, hogy tisztán láss

SZÉP JÓSKÁRTYA, SZÉP JÖVENDŐ - Csúnya kártya, rossz jövendő...

2015.01.28. 23:23, Éva Ilona, royal sybilla
Amilyen a jóskártya, olyan a jövő... amilyen a jósnő, olyan a jövendő... amilyen a kártya, olyan a jósnő...

Amilyen a jóskártya, olyan a jövendölés...szép kártyából szép jövő... merthogy a Tarot kártya, nemcsak jövendölésre és múltidézésre való, hanem varázslatokra, a jövő alakítására, a múlt blokkjainak a feloldására. Régebbi korszakok neves alkimistáinak kedvenc eszköze volt: Roger Bacon, Paracelsus, John Dee, Aliester Crowley, Cagliostro, Casanova...

 

*   *   *

Amilyen a kártya, olyan a jósnő... amilyen a jósnő, olyan a kártya... A pszichológus kép választás alapján készít személyiség analízist. Ugyanez a mi munkánkra levetítve azt jelenti, hogy az általunk választott kártya, a belső lelkivilágunk tükörképe. Mivel minden jósnő munkája elsősorban a párkapcsolati kérdésekről szól, ezért mindig a Szerelem kártyát kell alapul venni kártyakiválasztásnál. Te melyiket választanád? 

*** 

JELLEMZÉS

 

      

1. Art Nouveau Tarot - Te még hiszel a nagy és erős férfiban, az sem baj, ha egy kicsit erőszakos és időnként meglepetést okoz. Ez egy viszonylag egészséges szemlélet.
2. Illuminati Tarot - A nő kitárulkozik, a férfi nemcsak, hogy hátat fordít, még a térdeit is összezárja, a kezeit védelmezően összekulcsolja a feje felett.... a férfi hallani sem akar a nőről. Hát, ebből igen nehéz boldog, beteljesült szerelmet jövendölni! Nekem is van ilyen kártyám, de kicseréltem a Szerelem lapját a Kelyhek kettesére - mert az gyönyörű - némi tipográfiai művelettel.
3. Gilded tarot - Minden nő vágya: a férfi felemeli őt a csillagokhoz és Istennőként imádja. Az egyik legjobb és legszebb kártyacsomag, melyet Ciro Marchetti neve fémjelez. 

      

4. Hertz Vampire Tarot - A párkapcsolat csak vérszívás, s ahogy elnézem a férfi jár jobban. Tán voltál már olyan kapcsolatban, hogy elhagyott az erőd? Valószínűleg igen, de ha még nem, akkor e kártya választásával, hamarosan eléred ezt az állapotot. Jobb a helyzet, ha férfi vagy, mert kiélheted az agressziódat... Csak gyűjtőknek javaslom e kártyatípust.
5. Rider Tarot - A paradicsom legszebb jelenete, Éva és Ádám angyali áldásban részesül, egymás felé nyújtják a kezüket... Ám soha nem ér össze, s egy hatalmas hegycsúcs magasodik kettőjük közé... mindig van valami akadály, mindig van valami probléma, pedig a szerelem ott van, szeretik egymást, egymásnak teremtődtek, DE... (a "de" az a hegy).
6. Baphomet Tarot - Szörny, szörnyű... falloszok... szörnyű szex, szörnyű popsi szex... Ha ezt választanád, akkor mindenképpen fordulj terapeutához! Persze, ha élvezed, nem szükséges doki... Amúgy csak gyűjtőknek!!!!

       

7. Casanova Tarot - Szexközpontúság a kapcsolatban... izgalmak, újdonságok, érdekességek. Hát semmiféleképpen nem az "ágyban párnák közt" című fejezet! Tény és való, hogy izgalmas, különleges élményeket adó kapcsolatról van szó.

8. Leonardo Tarot - Eggyé válni, mindig egymással lenni, másik feledet megtalálni, egymásban létezni... Pár nélkül nyomorultnak, féllábúnak érzed magad. Egy kissé társfüggő hangulata van, de szerintem víz jegyűeknek és Bikáknak kiváló választás.
9. Botticelli Tarot - Földi léten túl mutató szerelem, bár van benne némi egymásra utaltság... Ha ezt használod, valószínűleg bevonzod azokat a klienseket, akiknek a párja már egy másik életben is a partnere volt. Valószínűleg a Te szerelmi életedre is ez jellemző.

      

10. Crow's Magic Tarot - Háttal egymásnak... no comment! Ráadásul fallikus képletek vannak a nő és a férfi alakja között: alul kígyó, felül farok. A szextől való elhatárolódás jelenetét látjuk, persze lehet, hogy ez csak egymásnak szól. Szoborszerű és merev mind a két alak, csak úgy vannak... Lehet, hogy itt a kígyó már nem is a falloszról szól, hanem a "kígyóságról". Miért is vannak egymás mellett, pontosabban mögött? És minek? Ebből sem lehet boldog szerelmet jövendölni, s ha túl sokat használjuk ezt a kártyát a saját kapcsolatunkban is elhidegülés fog mutatkozni. 
11. Vargo Gothic Tarot - Vérszívás, ha lehet úgy, hogy a másik ne vegye észre, s az egyszerűen majd összeomlik és meghal.... Micsoda kilátások! Tudom, hogy most divat a "vámpírozás", ám az történik velünk, amiben hiszünk, ahová az energiáinkat tesszük. Ha ebben hiszel, előbb-utóbb bevonzod, hogy vérszívás áldozata legyél.
12. Kama-Sutra Tarot - Szexközpontúság nőközpontúsággal némi kényelmetlenség felvállalásával... Miért is ne?

      

13. Templar Tarot - Szörnyűségek tárháza... Jó lenne azt mondani, hogy a "földi léten túlmutató" szerelemről van szó, de olyan rendetlenség mutatkozik nemcsak ezen, hanem a csomag összes kártyalapján, hogy jót nem mondhatok. Zavar, értetlenség, érthetetlenség a szerelemben és mindenben...káosz, mely igen messze van a rendezett Univerzumtól.
14. Michelangelo Tarot - Imádom Michelangelót, de ez a szerelmi jelenet!? Kicsit sokan vannak, és éppen valami baj is van... Éva is, Ádám is egy harmadik nőalak felé nyújtja a kezét, Éva feje Ádám "falloszmagasságában" van... Sajnos átjön Michelangelo homoszexualitása. A "sajnos" csak a heteroknak szól...
15. Vertigo Tarot - Ketten tartják a szerelmet jelképező nagy szívet. Miért nem egymást ölelik át? Tudják, hogy szeretni kell a másikat, de olyan nehéz... Arctalanság, az én feladása... Csak a kezek vannak szépen kidolgozva... Mit tud megragadni, megfogni? Mi a haszna? A tüskék és a karmok a szívben egyértelműen komoly sérüléseket mutatnak. Nehéz, sebzett szív... Amúgy "jópofa" (méltatlan kifejezés szerelmi jelképhez).

Mindezeken túl, tanuláshoz a legjobb a Rider Tarot, mert világos, egyszerű, jól értelmezhető képei vannak, s ehhez a csomaghoz kapható a legtöbb leírás, könyv. Ha már tisztában vagy a Tarot jelentésével, használatával, akkor majd úgyis olyan kártyát választasz magadnak, mely a szívedhez közel áll.

**********************************
/ Éva Ilona 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
     
SZÉP NAPOT!

 Itt a jobb oldali oszlopban: EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

*     *

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * Kattints ide: www.ciganykartya.eu * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 

 


 

TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig * Kattints ide:

www.tarotakademia.hu

  


 

CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line, valamint személyesen * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu


 

VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában * Kattints ide:  www.tarotakademia.hu

666 bölcsesség a Tarot kártyában

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * Kattints ide: www.evailona.hu

Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... * Előadó: Éva Ilona

ANGEOLÓGIA


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) 


* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  

 


 

SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * Kattints ide: www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

Bach alkatiszer készítése * Virágeszenciák jelentése * Állapotfelmérés és javallat

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok és minden, ami SZERELEM!!! * www.evailona.hu *


 

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


 

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * Kattints ide:  www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

*     *

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     

Tarot tanfolyam


JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

1. KELE VERUSNÁL - mindent beszerez, ami ezotéria. Specialítása azon a kiadványok beszerzése, melyek már nem kerülnek nyomtatásra, gyártásra. www.ezokonyvek.hu

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

     
EZOTERIKUS KÖNYVEK ingyen
     
MESTEREK ÜZENETE
     
EZOTERIKUS ZENÉK ingyen letöltés
     
EZOTERIKUS FILMEK itt nézhető
     

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN  kattints ide 

Éva Ilona  * MESTERI JÓSLATOK, PRÓFÉCIÁK, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, skype-on: +36703145911 (3000-Ft/10 perc). Egyéb időponthoz egyezteés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: +36703145911 *  http://facebook.com/evvalena

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM * TAROT TANFOLYAM * LENORMAND KÁRTYA TANFOLYAM * SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * ANGYAL TANFOLYAM. * MÁGIA TANFOLYAM ****** A tanítások helyszíne Budapest, v. ker. Bővebb információ * http://www.facebook.hu/tunderkepzo

     

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG