JÓSVONAL ROYAL
CSODÁS NAPOT!

   Üdvözöllek

Kedves Látogató!

*     *

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkany.gportal.hu

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET *

*     *

     
JÓSLÁS*SORSELEMZÉS
     
HIRDESS, BÖNGÉSSZ!
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
FÉNYADÓ BLOG
Friss bejegyzések
2018.07.04. 12:24
2018.06.22. 09:45
2018.06.21. 12:46
2018.06.13. 14:15
2018.05.23. 21:57
2017.10.30. 18:32
2017.10.27. 12:14
2017.06.25. 15:16
2017.06.01. 23:01
2017.02.22. 12:13
2016.09.04. 13:02
2016.03.06. 13:25
2016.01.08. 11:01
2015.02.27. 19:36
2015.01.29. 22:29
2015.01.29. 22:20
2015.01.29. 22:04
2015.01.29. 20:54
2015.01.29. 20:17
2015.01.28. 23:23
Friss hozzászólások
     

Napi idézet...

 

Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés

 


ROYAL JÓSDA  A FACEBOOK-on:

 www.facebook.hu/royaljosda


 

Világvége jóslat?

Mi az igazság?


 VEZETETT MEDITÁCIÓ

TÖLTEKEZÉS A FÉNNYEL, hogy ragyogj, mint az angyalok

TALÁLKOZÁS ÖNMAGADDAL, hogy valóban az légy, aki vagy

 

     
MÉG TÖBB TANÁCSADÓ
     
HÍRES JÓSOK, JÓSLATOK
     
TITKOK ÉRDEKESSÉGEK
     
SZERELEMRŐL MINDEN
     
JÓSOLJ MAGADNAK!
     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
***

     
*********


TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Képre kattintva betekintő és leírás!

     
****

     
LINKAJÁNLÓ
     
Statisztika
Indulás: 2011-04-29
     
* FÉNYADÓ BLOG, hogy tisztán láss

BOSZORKÁNY kontra PAP - botrány vagy szellemi útmutató?

2016.09.04. 13:02, Evvalena di Reirossi
Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

"...rendkívül érdekfeszítő, izgalmas történeteken keresztül megmutatkozó iránytű a hitevesztett, önmagát kereső, segítségre szoruló ember számára. Mindezek mellett értékes ismereteket sajátíthatunk el az okkultizmus és a kereszténység ez idáig titkos tanaiból két karizmatikus, lenyűgöző személyiséggel rendelkező lelki vezető által.

Igen nagy felismerés volt a számomra, hogy ez a régi ,ellentét', csatározás még a napjainkban is élő valóság." / Dariussza  r.s.  

 

*   *   *

„...ugyan milyen segítséget adhat Prospero atya szerelmi bánataimra, hiszen Ámor nyila őt soha nem érheti el, soha nem volt és nem is lesz benne tapasztalása. És Evvalena pedig mit is tudhatna a Mennyek birodalmáról, amikor szellemeket idéz és táncot jár a Holdnak?

Én csak egy egyszerű kereső vagyok, keresem a nekem kikövezett utat, mely a megértéshez és a bizonyossághoz vezet. A régi utak ugyan biztonságot adnak, ám az új ösvények úgy vonzanak, mint a kalandort az ismeretlen feltérképezése. Ezért Isten bocsássa meg nekem, tévelygő gyermekének, hogy a ,miértekre’ a válaszokat nemcsak az atyánál és a kereszténységben keresem!” Veronica 

*   *   *

"...egy rendkívül érdekfeszítő, izgalmas történeteken keresztül megmutatkozó iránytű a hitevesztett, önmagát kereső, segítségre szoruló ember számára. Mindezek mellett értékes ismereteket sajátíthatunk el az okkultizmus és a kereszténység ez idáig titkos tanaiból két karizmatikus, lenyűgöző személyiséggel rendelkező lelki vezető által.

Igen nagy felismerés volt a számomra, hogy ez a régi „ellentét”, csatározás még a napjainkban is élő valóság. / Dariussza  r.s.

*   *   *

"...egy katolikus pap harcát szemlélhetik, melyet egy minden eltökéltséggel megáldott boszorkánnyal vív, olyannal, akit pár száz évvel ezelőtt még megégettek volna! Itt a pró és kontra dialógus gondolatai és érzései égetik majd azok lelkét, akik ebben maguk is érintettek, s hajlandók a viadalba lelkileg-szellemileg bekapcsolódni. Egy biztos: a harc a lelkekért folyik!”

*   *   *

Értékes szellemi viadal - kritika

Megtisztelőnek érzem, hogy az elsők között olvashattam el ezt a különleges tartalommal bíró könyvet. Ezen írásmű egyaránt képviseli a klasszikus kultúrákat és a modern életszemléletet, mivel feleleveníti a kereszténység és a boszorkányság örök ellentétét, úgy, hogy ez utóbbi már a New Age korszak szellemiségét is képviseli. Igen nagy felismerés volt a számomra, hogy ez a régi „ellentét”, csatározás még a napjainkban is élő valóság.

A modern idők embereit leginkább foglalkoztató nagy „élettémák”, mint a szerelem, a halál, a betegség és a hit kérdései tiszta, világos és érthető megválaszolásra kerültek a két, úgymond ellenséges nézet által. Ez a könyv egy rendkívül érdekfeszítő, izgalmas történeteken keresztül megmutatkozó iránytű a hitevesztett, önmagát kereső, segítségre szoruló ember számára. Mindezek mellett értékes ismereteket sajátíthatunk el, mind az okkultizmus és a kereszténység ez idáig titkos tanaiból két karizmatikus, lenyűgöző személyiséggel rendelkező lelki vezető által. Bár jómagam ezoterikus, úgymond pogány nézeteket vallok, ám a katolikus Prospero atya eszmefuttatásai, válaszai is rendkívül értékesnek bizonyultak a számomra.

Még egyszer köszönöm a könyv íróinak, hogy megosztják értékes szellemi viadalukat, mely által minden olvasónak kitágul a világnézete, megerősödik a csodatételek és az akarat teremtő ereje iránti hite. A legnagyobb ajándék, melyet e sorok adtak, az a bizonyosság, hogy soha nem vagyunk egyedül, mindig van kihez fordulni, s mindig van mellettünk, felettünk egy örök gondviselés, egy isteni védelem, bármilyen vallásnak is vagyunk a követői.

Köszönöm a széles látókörű szellemi útmutatót, megerősítést Evvalena di Reirossinak, akit mesteremnek és tanítómnak tekintek.

„Küzdhetek a saját utam nevében amaz út ellen, amit egy másik választott. Bírálhatom értelme működés módját. Az értelem mozdulatai bizonytalanok. Szellemi téren mégis tisztelnem kell ezt az embert, ha ugyanazon csillag felé küszködik.” /Antoine de Saint-Exupéry

                                          Szeretettel: Dariussza, okkultista tanácsadó

 

 „… és még ő beszél a sátánról!? Nahát, micsoda idők! Álszent fapapok! Még én is jobban ismerem a régi rítusokat, mint ezek a tudatlanok! A templomokban nincs szentelt víz, nem lehet gyertyát áldatni, nem akarnak házat szentelni. Álljon már meg körmenet! Én tanítsam meg a papot mire való a rózsafüzér?...”

„…amannak meg fogalma sincs a rózsafüzér keresztény varázslatairól, és még ő beszél a sátánról!? Nahát, micsoda idők! Álszent fapapok! Még én is jobban ismerem a régi rítusokat, mint ezek a tudatlanok! A templomokban nincs szentelt víz, nem lehet gyertyát áldatni, nem akarnak házat szentelni. Álljon már meg körmenet! Én tanítsam meg a papot mire való a rózsafüzér?”

„…ők is valami olyasmit csinálnak, amit én. Az oltár a mágikus nagyasztal, a pap a mágus. Varázslatos eszközei vannak, varázserővel feltöltött szentelt gyertya, szentelt víz… Azt mondja a vörösborra, hogy az Jézus vére. A vízre pedig azt mondja, hogy az maga az emberiség. Egyesíti Jézus vérét, lelkét, szellemiségét az emberiséggel, és végül a legerőteljesebb mágikus gyárba, vagyis a testébe beviszi, azaz megissza a csodaitalt. Mi ez, ha nem mágia? Ráadásul enyhe kannibalizmus… Jaj, dehogyis ennék a Jézus testét jelképező szentelt ostyából! Nem akarok sem Jézus lenni, sem kannibál…”

 

„A New Age mozgalom nem más, mint egy bevásárlóközpont, ahol a polcokra a lehető legtöbb és legkülönfélébb árut pakolják fel, hogy mindenki választani tudjon a saját ízlése szerint. Mi köze ennek az igazságkereséshez?!"

„Egy bajban lévő ember, aki jóshoz, boszorkányhoz fordul, mindent elhisz. A kártyák mindig azt üzenik, ami mélyen, benned él. Ez az ördög bibliája, mert azt olvasol ki belőlük, amit csak akarsz!”

„A mágiával viszont arra próbálják rávenni ezeket az általunk pontosan nem is ismert, és homályba burkolódzó lelkeket, hogy a mi akaratunkat hajtsák végre az isteni szférában. Nem gondolod Veronica, hogy ez egy csőre töltött fegyver, amely fordítva is elsülhet, sőt, teljességgel bizonytalan a különféle mágikus beavatkozások kimenetele?!”

„…úgy vezet minket az Isten, hogy egyre közelebb kerüljünk Hozzá... Vallásosnak lenni annyit jelent, hogy Isten jelenlétében élsz… ami fent, az Égben, s ami bent, a Szívben van.”

” Jézust válaszd, Veronica, ne Belzebubot, az ördögök fejedelmét!”

„…az üdvözülés reményében Isten kívánalma szerint Isten szeretetéből lettünk, s vagyunk, akik vagyunk…”

 

„— Papi életedben még nem okozott nehézséget az, hogy nektek cölibátusban kell élnetek?

— Minden embernek van vonzása és taszítása. Van, aki vonzó, és van, aki taszító, s olyan is, aki másképpen vonzó! Ez ma is így van velem. S ha ezt tagadnám önmagam előtt, akkor az érzékeléseimet tagadnám meg. A megtagadott érzés, érzékelés azonban nem marad nyugalomban, hanem bezárva még inkább erősödik, és előbb-utóbb belső konfliktushoz vezet!

— Ezt jól megmagyaráztad! Minden pap ilyen mesterien ködösít?

— No, de Veronica! Mi, emberek képesek vagyunk irányítani a gondolatainkat, s általa uralni az érzéseinket! Ez néha nagyon nehéz, de sokat segít.  Ezzel szemben az állatok csak ösztöneik szerint cselekszenek.

— Mégis mit jelent megtartani a cölibátust? — erősködtem tovább.

— A cölibátus papi nőtlenséget jelent. Nem házasodhatunk, és nem alakíthatunk ki senkivel sem szorosabb érzelmi viszonyt.

— Legalább csókolózni szabad? – provokáltam tovább Prospero atyát.”

„Csak pislogni tudtam ellentmondást nem tűrő szavai hatására. Talán egy kicsit meg is ijedtem, s bűnösnek, az ördög barátjának éreztem magam a jövendőmondókkal tartott kapcsolataim, s elsősorban Evvalena miatt.  Némán megráztam a fejem, hátha a helyükre kerülnek kavargó gondolataim. Jobban szerettem volna Evvalenát tündérnek tudni, semmint a sátán menyasszonyának.”

„Azt mondta ordítva, szinte magából kikelve, hogy szörnyűség, amit a rózsafüzérrel művelünk, hogy belénk költözött az ördög, és egyáltalán, hogyan is jut eszünkbe ilyen sátánista dolgokat kitalálni…”

*   *   *

Botrány vagy szellemi iránytű?

Döntse el a Tisztelt Olvasó!

 

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

ISBN 978-615-80123-1-7

Kiadó: TÜNDÉRKÉPZŐ, 2016. szeptember 21 * www.tunderkepzo.hu

Oldalszám: 304.

Méret: 148x210 mm

Kötés: keménytáblás illusztrált belívekkel

*   *   *

Ár: 3500-Ft postaköltséggel együtt.

A szerzői példányok megvásárolhatók előreutalást követően postán küldve.

Megrendelés:

* Veronica Chiave-nál sms-ben és e-mailben: 06209862465 utkerese2016@gmail.com

* Evvalena di Reirossinál sms-ben és e-mailben: 06703145911 tunderkepzo@gmail.com

* Pater Prosperonál sms-ben és e-mail-ben: 06302133522 goghtibor@gmail.com

Személyes vásárlási lehetőség:

* Budapest:  Evvalena Szalon és Magdorka Design Stúdió – Tündérképző, V. ker. Galamb u. Bejelentkezés: 06703145911

* Lébény: Pater Prospero, Templom tér 2. Bejelentkezés: goghtibor@gmail.com

*   *   *

LIMITÁLT, SZÁMOZOTT SZERZŐI PÉLDÁNYOK mindhárom alkotó aláírásával:

5000-Ft személyes vásárlás esetén,

6000- Ft postán küldve szállítási díjjal együtt.

Megrendelés, illetve bejelentkezés a fenti elérhetőségeken.

Egyéb vásárlási lehetőségek, helyek: Líra könyvesbolt hálózat www.lira.hu * Elixír könyvesbolt www.elixirbolt.hu * Kele Verus https://ezokonyvek.hu

*   *   *

PDF BETEKINTŐ: pdf betekintő

FACEBOOK OLDAL: www.facebook.com/boszorkanykontrapap

HONLAP: //boszorkanykontrapap.gportal.hu

*   *   *

Még nincs hozzászólás.
     
SZÉP NAPOT!

 Itt a jobb oldali oszlopban: EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

*     *

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * Kattints ide: www.ciganykartya.eu * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 

 


 

TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig * Kattints ide:

www.tarotakademia.hu

  


 

CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line, valamint személyesen * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu


 

VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában * Kattints ide:  www.tarotakademia.hu

666 bölcsesség a Tarot kártyában

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * Kattints ide: www.evailona.hu

Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... * Előadó: Éva Ilona

ANGEOLÓGIA


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) 


* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  

 


 

SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * Kattints ide: www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

Bach alkatiszer készítése * Virágeszenciák jelentése * Állapotfelmérés és javallat

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok és minden, ami SZERELEM!!! * www.evailona.hu *


 

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


 

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * Kattints ide:  www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

*     *

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     

Tarot tanfolyam


JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

1. KELE VERUSNÁL - mindent beszerez, ami ezotéria. Specialítása azon a kiadványok beszerzése, melyek már nem kerülnek nyomtatásra, gyártásra. www.ezokonyvek.hu

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

     
EZOTERIKUS KÖNYVEK ingyen
     
MESTEREK ÜZENETE
     
EZOTERIKUS ZENÉK ingyen letöltés
     
EZOTERIKUS FILMEK itt nézhető
     

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN  kattints ide 

Éva Ilona  * MESTERI JÓSLATOK, PRÓFÉCIÁK, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, skype-on: +36703145911 (3000-Ft/10 perc). Egyéb időponthoz egyezteés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: +36703145911 *  http://facebook.com/evvalena

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM * TAROT TANFOLYAM * LENORMAND KÁRTYA TANFOLYAM * SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * ANGYAL TANFOLYAM. * MÁGIA TANFOLYAM ****** A tanítások helyszíne Budapest, v. ker. Bővebb információ * http://www.facebook.hu/tunderkepzo

     

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG