JÓSVONAL ROYAL
CSODÁS NAPOT!

   Üdvözöllek

Kedves Látogató!

*     *

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

http://boszorkany.gportal.hu

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET *

*     *

     
JÓSLÁS*SORSELEMZÉS
     
HIRDESS, BÖNGÉSSZ!
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
FÉNYADÓ BLOG
Friss bejegyzések
2017.10.30. 18:32
2017.10.27. 12:14
2017.06.25. 15:16
2017.06.01. 23:01
2017.02.22. 12:13
2016.09.04. 13:02
2016.03.06. 13:25
2016.01.08. 11:01
2015.02.27. 19:36
2015.01.29. 22:29
2015.01.29. 22:20
2015.01.29. 22:04
2015.01.29. 20:54
2015.01.29. 20:17
2015.01.28. 23:23
2015.01.28. 22:53
2014.12.17. 20:11
2014.12.17. 19:37
2014.12.17. 19:23
2014.12.17. 18:59
Friss hozzászólások
     

Napi idézet...

 

Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés

 


ROYAL JÓSDA  A FACEBOOK-on:

 www.facebook.hu/royaljosda


 

Világvége jóslat?

Mi az igazság?


 VEZETETT MEDITÁCIÓ

TÖLTEKEZÉS A FÉNNYEL, hogy ragyogj, mint az angyalok

TALÁLKOZÁS ÖNMAGADDAL, hogy valóban az légy, aki vagy

 

     
MÉG TÖBB TANÁCSADÓ
     
HÍRES JÓSOK, JÓSLATOK
     
TITKOK ÉRDEKESSÉGEK
     
SZERELEMRŐL MINDEN
     
JÓSOLJ MAGADNAK!
     
*****

 

     
***

     
*********


TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Képre kattintva betekintő és leírás!

     
****

     
LINKAJÁNLÓ
     
Statisztika
Indulás: 2011-04-29
     
* FÉNYADÓ BLOG, hogy tisztán láss

SZÉP JÓSKÁRTYA, SZÉP JÖVENDŐ - Csúnya kártya, rossz jövendő...

2015.01.28. 23:23, Éva Ilona, royal sybilla
Amilyen a jóskártya, olyan a jövő... amilyen a jósnő, olyan a jövendő... amilyen a kártya, olyan a jósnő...

Amilyen a jóskártya, olyan a jövendölés...szép kártyából szép jövő... merthogy a Tarot kártya, nemcsak jövendölésre és múltidézésre való, hanem varázslatokra, a jövő alakítására, a múlt blokkjainak a feloldására. Régebbi korszakok neves alkimistáinak kedvenc eszköze volt: Roger Bacon, Paracelsus, John Dee, Aliester Crowley, Cagliostro, Casanova...

 

*   *   *

Amilyen a kártya, olyan a jósnő... amilyen a jósnő, olyan a kártya... A pszichológus kép választás alapján készít személyiség analízist. Ugyanez a mi munkánkra levetítve azt jelenti, hogy az általunk választott kártya, a belső lelkivilágunk tükörképe. Mivel minden jósnő munkája elsősorban a párkapcsolati kérdésekről szól, ezért mindig a Szerelem kártyát kell alapul venni kártyakiválasztásnál. Te melyiket választanád? 

*** 

JELLEMZÉS

 

      

1. Art Nouveau Tarot - Te még hiszel a nagy és erős férfiban, az sem baj, ha egy kicsit erőszakos és időnként meglepetést okoz. Ez egy viszonylag egészséges szemlélet.
2. Illuminati Tarot - A nő kitárulkozik, a férfi nemcsak, hogy hátat fordít, még a térdeit is összezárja, a kezeit védelmezően összekulcsolja a feje felett.... a férfi hallani sem akar a nőről. Hát, ebből igen nehéz boldog, beteljesült szerelmet jövendölni! Nekem is van ilyen kártyám, de kicseréltem a Szerelem lapját a Kelyhek kettesére - mert az gyönyörű - némi tipográfiai művelettel.
3. Gilded tarot - Minden nő vágya: a férfi felemeli őt a csillagokhoz és Istennőként imádja. Az egyik legjobb és legszebb kártyacsomag, melyet Ciro Marchetti neve fémjelez. 

      

4. Hertz Vampire Tarot - A párkapcsolat csak vérszívás, s ahogy elnézem a férfi jár jobban. Tán voltál már olyan kapcsolatban, hogy elhagyott az erőd? Valószínűleg igen, de ha még nem, akkor e kártya választásával, hamarosan eléred ezt az állapotot. Jobb a helyzet, ha férfi vagy, mert kiélheted az agressziódat... Csak gyűjtőknek javaslom e kártyatípust.
5. Rider Tarot - A paradicsom legszebb jelenete, Éva és Ádám angyali áldásban részesül, egymás felé nyújtják a kezüket... Ám soha nem ér össze, s egy hatalmas hegycsúcs magasodik kettőjük közé... mindig van valami akadály, mindig van valami probléma, pedig a szerelem ott van, szeretik egymást, egymásnak teremtődtek, DE... (a "de" az a hegy).
6. Baphomet Tarot - Szörny, szörnyű... falloszok... szörnyű szex, szörnyű popsi szex... Ha ezt választanád, akkor mindenképpen fordulj terapeutához! Persze, ha élvezed, nem szükséges doki... Amúgy csak gyűjtőknek!!!!

       

7. Casanova Tarot - Szexközpontúság a kapcsolatban... izgalmak, újdonságok, érdekességek. Hát semmiféleképpen nem az "ágyban párnák közt" című fejezet! Tény és való, hogy izgalmas, különleges élményeket adó kapcsolatról van szó.

8. Leonardo Tarot - Eggyé válni, mindig egymással lenni, másik feledet megtalálni, egymásban létezni... Pár nélkül nyomorultnak, féllábúnak érzed magad. Egy kissé társfüggő hangulata van, de szerintem víz jegyűeknek és Bikáknak kiváló választás.
9. Botticelli Tarot - Földi léten túl mutató szerelem, bár van benne némi egymásra utaltság... Ha ezt használod, valószínűleg bevonzod azokat a klienseket, akiknek a párja már egy másik életben is a partnere volt. Valószínűleg a Te szerelmi életedre is ez jellemző.

      

10. Crow's Magic Tarot - Háttal egymásnak... no comment! Ráadásul fallikus képletek vannak a nő és a férfi alakja között: alul kígyó, felül farok. A szextől való elhatárolódás jelenetét látjuk, persze lehet, hogy ez csak egymásnak szól. Szoborszerű és merev mind a két alak, csak úgy vannak... Lehet, hogy itt a kígyó már nem is a falloszról szól, hanem a "kígyóságról". Miért is vannak egymás mellett, pontosabban mögött? És minek? Ebből sem lehet boldog szerelmet jövendölni, s ha túl sokat használjuk ezt a kártyát a saját kapcsolatunkban is elhidegülés fog mutatkozni. 
11. Vargo Gothic Tarot - Vérszívás, ha lehet úgy, hogy a másik ne vegye észre, s az egyszerűen majd összeomlik és meghal.... Micsoda kilátások! Tudom, hogy most divat a "vámpírozás", ám az történik velünk, amiben hiszünk, ahová az energiáinkat tesszük. Ha ebben hiszel, előbb-utóbb bevonzod, hogy vérszívás áldozata legyél.
12. Kama-Sutra Tarot - Szexközpontúság nőközpontúsággal némi kényelmetlenség felvállalásával... Miért is ne?

      

13. Templar Tarot - Szörnyűségek tárháza... Jó lenne azt mondani, hogy a "földi léten túlmutató" szerelemről van szó, de olyan rendetlenség mutatkozik nemcsak ezen, hanem a csomag összes kártyalapján, hogy jót nem mondhatok. Zavar, értetlenség, érthetetlenség a szerelemben és mindenben...káosz, mely igen messze van a rendezett Univerzumtól.
14. Michelangelo Tarot - Imádom Michelangelót, de ez a szerelmi jelenet!? Kicsit sokan vannak, és éppen valami baj is van... Éva is, Ádám is egy harmadik nőalak felé nyújtja a kezét, Éva feje Ádám "falloszmagasságában" van... Sajnos átjön Michelangelo homoszexualitása. A "sajnos" csak a heteroknak szól...
15. Vertigo Tarot - Ketten tartják a szerelmet jelképező nagy szívet. Miért nem egymást ölelik át? Tudják, hogy szeretni kell a másikat, de olyan nehéz... Arctalanság, az én feladása... Csak a kezek vannak szépen kidolgozva... Mit tud megragadni, megfogni? Mi a haszna? A tüskék és a karmok a szívben egyértelműen komoly sérüléseket mutatnak. Nehéz, sebzett szív... Amúgy "jópofa" (méltatlan kifejezés szerelmi jelképhez).

Mindezeken túl, tanuláshoz a legjobb a Rider Tarot, mert világos, egyszerű, jól értelmezhető képei vannak, s ehhez a csomaghoz kapható a legtöbb leírás, könyv. Ha már tisztában vagy a Tarot jelentésével, használatával, akkor majd úgyis olyan kártyát választasz magadnak, mely a szívedhez közel áll.

**********************************
/ Éva Ilona 

Még nincs hozzászólás.
     
SZÉP NAPOT!

 Itt a jobb oldali oszlopban EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

*     *

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * www.ciganykartya.eu

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * www.ciganykartya.eu *  Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig

www.tarotakademia.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * http://casanova.gportal.hu

CASANOVA ÉLETE és a CASANOVA EZOTERIKUS AKADÉMIA * párkapcsolati és szexuál parapszichológus képző


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * www.tarotakademia.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * www.evailona.hu

ANGYALI BEAVATÁSOK

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN, DVD-n és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Lenormand36 Kártyavető Tankönyv

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * Bővebb információ: Kattints a képre!

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * www.evailona.hu

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

*   *   *

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

http://boszorkanykontrapap.gportal.hu

*     *

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

*     *

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     

Tarot tanfolyam


JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus

1. KELE VERUSNÁL - mindent beszerez, ami ezotéria. Specialítása azon a kiadványok beszerzése, melyek már nem kerülnek nyomtatásra, gyártásra. www.ezokonyvek.hu

10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni

Kártyakiválasztás: 

http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots

Megrendelés és ár info: 

http://www.replikashop.hu

     
EZOTERIKUS KÖNYVEK ingyen
     
MESTEREK ÜZENETE
     
EZOTERIKUS ZENÉK ingyen letöltés
     
EZOTERIKUS FILMEK itt nézhető
     

 

 

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN  kattints ide * Evva Lena di Reirossi és a Royal Sybillák oldala  kattints ide

Éva Ilona  * MESTERI JÓSLATOK, PRÓFÉCIÁK, KÁRTYAVETÉS, TISZTÁNLÁTÁS, PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉSEK és "BLOKK OLDÁSOK" * Telefonon, viberen, skype-on: hétfő 21-23, kedd 19-23, péntek 16-20 * +36703145911 (3000-Ft/10 perc). Egyéb időponthoz egyezteés szükséges .Személyes konzultációra bejelentkezés: +36703145911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás, szépség és egészség... *  http://facebook.com/evvalena

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM * TAROT TANFOLYAM * LENORMAND KÁRTYA TANFOLYAM * SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * ANGYAL TANFOLYAM. * MÁGIA TANFOLYAM ****** A tanítások helyszíne Budapest, v. ker. Bővebb információ * http://www.facebook.hu/tunderkepzo

     

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints